e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Τα «γυρνάει» ο Ρομπόπουλος

 Λίγες μόλις μέρες φαίνεται πως κράτησε η αποφασιστικότητα του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Θωμά Ρομπόπουλου ο οποίος είχε δηλώσει ρητά ότι τη Δευτέρα θα Παραιτηθεί.

Ο κ. Ρομπόπουλος τα «μαζεύει» τώρα λέγοντας πως δεν έχει πάρει ακόμα τις τελικές αποφάσεις του και συμπλήρωσε ότι «αν κάνω κάτι σήμερα, αυτό θα είναι να στείλω μια επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία θα του ανακοινώσω τις προθέσεις μου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τοποθετηθώ στην Ολομέλεια τις επόμενες ημέρες».

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Ρομπόπουλος ανακοίνωσε την παραίτηση και όχι την ανεξαρτητοποίηση του. Ωστόσο όπως ανέφερε ο ίδιος πολλοί ήταν εκείνοι ο οποίοι, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, που του έλεγαν να μην αποχωρήσει από τη Βουλή. Έτσι ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανεξαρτητοποιηθεί και να μην παραδώσει την έδρα του.

Ο ίδιος είχε θέσει ως καταληκτική ημερομηνία πραγματοποίησης των προθέσεών του τη σημερινή και με τον τρόπο αυτό οι περισσότεροι αναμένουν από το πρωί την «κίνηση» του βουλευτή.


Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής «απειλεί» τη συνοχή της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, καθώς και στο παρελθόν δήλωνε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά τελικά τήρησε την κομματική γραμμή.
dealnews.gr