e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Στη "μάχη" των σκουπιδιών μπαίνει ο στρατός


Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνδρομής του Ελληνικού Στρατού στην αποκομιδή των σκουπιδιών, καθώς η κατάσταση έχει... υπερβεί το λεγόμενο απροχώρητο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν "Τα Νέα", το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσανατολίζεται να παραχωρήσει- έπειτα από σχετικό αίτημα- στο υπ. Εσωτερικών στρατιωτικούς οδηγούς για τα απορριμματοφόρα.

Το Πεντάγωνο γνωστοποίησε ότι έχει στη διάθεση του 170 στρατιωτικών οδηγών με επαγγελματικό δίπλωμα και δεν αποκλείεται να βγουν στους δρόμους της πρωτεύουσας το συντομότερο.

Δεν αποκλείεται να διατεθούν και άλλοι οδηγοί του στρατού τις προσεχείς ημέρες, ενώ διατυπώθηκε και η σκέψη να συνοδεύονται τα οχήματα από στρατιώτες που θα φορτώνουν τα σκουπίδια στα οχήματα.

Τη συνδρομή του στρατού ζήτησε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης.


Εμπρηστική επίθεση

Στα άκρα φτάνει η κόντρα των εργαζομένων στην καθαριότητα με την κυβέρνηση, μετά την απόφαση για ανάθεση της αποκομιδής σε ιδιωτικά συνεργεία. Στην πυρά τυλίχθηκε απορριμματοφόρο στη διασταύρωση των οδών Κύμης και Κασταμονής στη Νέα Ιωνία, μετά από επίθεση με μολότοφ που δέχθηκε από ομάδα 50 περίπου αγνώστων.
nooz.gr