e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Βενιζέλος στον ΚΤΕ: Ρευστό το περιβάλλον

Την προσήλωση της Ελλάδας στη συμφωνίας της 21ης Ιουλίου υπογράμμισε ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στον ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ωστόσο- σύμφωνα με πληροφορίες του nooz.gr, ότι το περιβάλλον είναι ρευστό και δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τι μέλλει γενέσθαι.Σύμφωνα με έτερες πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να δήλωσε ότι "εάν υπάρξει νέα συμφωνία για την Ελλάδα, θα είναι καλύτερη από αυτή της 21ης Ιουλίου".


Επ' αυτού πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού και ότι δεν υπάρχει στρατηγική και στόχευση στην Ευρώπη.

Όπως είπε "έχουν σχηματιστεί δύο μπλοκ. Το ένα αποτελείται κυρίως από Γερμανία και Ολλανδία και το άλλο από Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία".

Πληροφορίες του nooz αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι οι εκλογές αυτή τη στιγμή δεν συμφέρουν τη χώρα, ενώ ερωτηθείς σχετικά από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι το δημοψήφισμα δεν αποτελεί πολιτική πρωτοβουλία.



Κατά τα λοιπά, υπήρξαν και τριβές Βενιζέλου με πρώην υπουργούς που μετείχαν στο ΚΤΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών- απευθυνόμενος στους πρώην υπουργούς- υφυπουργούς που άσκησαν σκληρή κριτική- είπε: "Γιατί δεν έκανες αυτές τις ερωτήσεις όταν ήσουν υπουργός", "γιατί δεν πήρες τα μέτρα όταν ήσουν στο υπουργείο".

Ο Ευ.Βενιζέλος ενημέρωσε τον ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και για το προσχέδιο προϋπολογισμού, του οποίου η συζήτηση ξεκινά το πρωί της Πέμπτης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.
nooz.gr