e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Μεγαλογιατροί στη φάκα του ΣΔΟΕ. 5,5 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό «άπορου» χειρουργού. Ο διευθυντής ελέγχων Ν. Λέκκας αποκαλύπτει 13 τρανταχτές υποθέσεις. Ανοίγει ο φάκελος της λίστας των 1084 «υπόπτων». Έγινε «ντου» στις καταθέσεις τους και βγήκαν λαυράκια. Έρευνες και για τα 280 «ελληνικά» δις ευρώ που βρίσκονται στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε όπως οι Γερμανοί να μας δώσουν τους φόρους οι Ελβετοί ή θα «πνιγεί» το θέμα;

-Τσουνάμι προσφυγών από τους πολίτες για τους νέους φόρους. Μπλόκο στις πληρωμές για τα άγρια χαράτσια. Κρίνονται συνταγματικά παράνομα.

-Βόμβα: Άλλα 10 ξενοδοχεία κλείνουν στην Αθήνα. Πορείες- επεισόδια- λαθρομετανάστες- εγκληματικότητα φέρνουν παντού λουκέτα.



-Συνέντευξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Θέλω τη βουλευτική μου σύνταξη. Οι σχέσεις μου με τον Σαμαρά». Τι λέει για την ΝΔ, την περιπέτειά του και τη χώρα.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Δημοσκοπήσεις χαστούκι. Πρωθυπουργός ο κύριος… κανένας. Το 60% θεωρούν ότι Παπανδρέου και Σαμαράς δεν είναι κατάλληλοι για να κυβερνήσουν.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Νέο Πίρι Ρέις ετοιμάζει η Τουρκία! Ξοδεύουν 100 εκατομμύρια ευρώ για να μας προκαλούν.

-«Κοράκια» θέλουν να κατασπαράξουν την Ελλάδα. Αποκάλυψη για τα νέα παιχνίδια των κερδοσκόπων. «Παραχωρήστε την Κω» λέει Δανός ευρωβουλευτής. Τούρκος θα… αγοράσει 3 ελληνικά νησιά. Θέλουν μέχρι και την Ακρόπολη!

-Χοντρή μίζα σε «γαλάζιο» υπουργό. Του… ξημέρωσε για την προμήθεια της «νυχτερινής σκόπευσης».

-Λαυρέντης Λαυρεντιάδης: «Απάντηση» με 51 εκατ. ευρώ για την Proton. Το θρίλερ μετά το ΔΣ της τράπεζας, το ΣτΕ και η χρήση του νέου νόμου.
- Σύννεφα στο γάμο wind-vodafone. Σφαγή στελεχών και διαρροές. Γιατί δεν θα περάσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού και ο Κόκκαλης.


SPORT

-Ο ΠΑΟ στα χέρια του πρίγκιπα! Ο Βλάσης Τσάκας μιλάει στην PRESS Time. Αποκλειστικές δηλώσεις των άλλων επενδυτών που μπήκαν «σφήνα». Ακόμα, ανάλυση για το ντέρμπι Ολυμπιακού- ΠΑΟΚ.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις