e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

"Άνοιγμα" ταξί - φορτηγών επειγόντως ζητά η Τρόικα

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε τελικώς η συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση με τους επιθεωρητές της τρόικας, με τους τελευταίους να ζητούν την άμεση προώθηση και εφαρμογή του νομοσχεδίου για το πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί και των φορτηγών.

Η συνάντηση με τον κ. Ραγκούση έγινε τελικά το μεσημέρι, στο κτήριο του πρώην υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ στην Χαριλάου Τρικούπη, μετά τον αποκλεισμό του άλλου κτηρίου του υπουργείου στο Χολαργό από ομάδα εργαζομένων, κι ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα γινόταν στις 18.00.

«Από τη στιγμή που αναλάβαμε την πολιτική υποχρέωση να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, περιορίζοντας το εισόδημα εκατομμυρίων Ελλήνων, αποτελεί χρέος ηθικό να μην υποκύψουμε στις συντεχνιακές απαιτήσεις για διατήρηση προνομίων άλλης εποχής», διεμήνυσε από την πλευρά του ο κ. Ραγκούσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκτός από τη νομοθετική ρύθμιση για την απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών εξετάστηκε και η πορεία αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΑΣΑ.
dealnews.gr