e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η Christina Aguilera σε ντουέτο με τον Eminem;

Μετά την μέτρια πορεία του τελευταίου της άλμπουμ Bionic που κυκλοφόρησε το 2010, η Christina Aguilera έχει βαλθεί να κερδίσει όλο το χαμένο έδαφος, γι'αυτό και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για το comeback της. Μία από αυτές είναι και η συνεργασία της με τον Eminem σε ένα από τα tracks του νέου της album! 
Σύμφωνα με το Music News Daily, η 30χρονη τραγουδίστρια επιθυμεί να ενώσει τις δυνάμεις της με τον 39χρονο διάσημο ράπερ στην επόμενη δισκογραφική της δουλειά που λέγεται πως είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ίδια. "Η Christina γνωρίζει πολύ καλά πως μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε το τελευταίο της άλμπουμ, θα πρέπει να ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για να κάνει τους θαυμαστές της να ενδιαφερθούν ξανά για τα τραγούδια της", δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Αμερικανίδας σταρ.

Όσο για το τραγούδι που προορίζεται για τους δύο καλλιτέχνες; "Πρόκειται για ένα καταπληκτικό κομμάτι και προορίζεται να γίνει τεράστια επιτυχία, αν κυκλοφορήσει σε single, το οποίο είναι ακριβώς αυτό στο οποίο ελπίζει η Christina. Ανυπομονεί να κυκλοφορήσουν τα νέα της κομμάτια αποδεικνύοντας σε όλους τους κριτικούς πως έκαναν λάθος", σημειώνει η ίδια πηγή.
nooz.gr