e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Οι Cake αναπτύσσουν ηλιακό studio ηχογράφησης


Το συγκρότημα Cake εκτός από συναρπαστική μουσική έχει και οικολογική κουλτούρα καθώς επιδίδεται σε περιβαλλοντικό ακτιβισμό έχοντας εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά ηλιακά πάνελ οροφής πάνω από το στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στο Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια . 
"Έχουμε προσλάβει μια εταιρεία με μεγάλη πείρα την Borrego Solar και μας έχει προτείνει λύσεις για να ξεφύγουμε από την εξάρτηση από το ενεργειακό διασυνδεδεμένο δίκτυο της πόλης", δήλωσαν τα μέλη της μπάντας.

Συγκεκριμένα το συγκρότημα Cake αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την παραγωγή του έκτου άλμπουμ του, "Showroom of Compassion" που έκανε ντεμπούτο στο νούμερο ένα του Billboard Top 200.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η μπάντα έχει δώσει δενδρύλλια σε λάτρεις της μουσικής του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια μουσικών συναυλιών. Κάθε θαυμαστής που κερδίζει αυτά τα δενδρύλλια δίνει την υπόσχεση να τα φροντίζει ενώ το συγκρότημα ενθαρρύνει τους οπαδούς του να δημοσιεύουν φωτογραφίες για την ανάπτυξή τους στην ιστοσελίδα του Cake.

Γνωστό ως εναλλακτική ροκ μπάντα, το συγκρότημα Cake αποτελείται από τους John McCrea, Vince DiFiore, Xan McCurdy, Gabe Nelson, Gabe Νέλσον και Paul Baldi. Μερικές από τις επιτυχίες τους είναι: "The Distance", "Short Skirt/Long Jacket" και η διασκευή του "I Will Survive".


Πηγή: GreenBusiness