e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Σοκαρίστηκε η Ελισάβετ από το νυφικό της Kate

Την έκθεση που φιλοξενεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ με το νυφικό του οίκου Alexander McQueen που έβαλε η δούκισσα Catherine στο γάμο της με τον πρίγκιπα William, επισκέφτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με την εγγονή της. Η αντίδρασή της μόλις αντίκρισε το νυφικό, πάντως, ήταν περίεργη, αφού σοκαρίστηκε με το θέαμα...

Όπως αναφέρουν η εφημερίδα Telegraph και το περιοδικό US Weekly, ο λόγος που σοκαρίστηκε η 85χρονη βασίλισσα, είναι επειδή η κούκλα που φόραγε το νυφικό δεν είχε κεφάλι! Πιο συγκεκριμένα η βασίλισσα είπε: “Τρομαχτικό! Η έλλειψη κεφαλιού στο μανεκέν μπορεί να προκαλέσει σύγχυση!”

Η Catherine από την μεριά της δεν φάνηκε να κάνει κάποιο σχόλιο. Σύμφωνα με το Us Weekly, η γιαγιά του πρίγκιπα William μάλλον αστειευόταν και αυτό το είπε για πλάκα χωρίς να το εννοεί. Πάντως, όλη η Βρετανία τώρα αναρωτιέται τι εννοούσε πραγματικά η βασίλισσα με αυτό που ξεστόμισε... Μόνο η ίδια ξέρει την αλήθεια.

Στην έκθεση του παλατιού μπορεί ο επισκέπτης να δει ακόμα το πέπλο, την τιάρα, τα σκουλαρίκια, τα παπούτσια, την ανθοδέσμη αλλά και την τούρτα του γάμου!
nooz.gr