e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

«Οι πρώτοι λογαριασμοί θα δείξουν τις επιπτώσεις του Μεσοπρόθεσμου»


Ο πρώην υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε επιτέθηκε στην πολιτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ και την χαρακτήρισε αδιέξοδη, ενώ παράλληλα επισήμανε πως οι πολίτες θα αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος το Σεπτέμβρη όταν και θα φτάσουν στα χέρια τους οι λογαριασμοί και θα κληθούν να πληρώσουν πολλά περισσότερα απ' ότι μέχρι αυτή τη στιγμή. «Περίπατος...οι θυσίες του λαού»

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού πήγαν περίπατο. Μπήκαμε σε μια νέα διαδικασία ενός νέου μνημονίου. Η κυβέρνηση και η τρόικα έπρεπε να λάβουν υπ' όψιν τους ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε εξαιτίας του γεγονότος ότι ήδη η πολιτική τους ήταν αδιέξοδη γιατί δεν οδηγούσε σε καμία ανάπτυξη αλλά σε ένα βάθεμα της ύφεσης.

Ο κος Σαμαράς τόνισε ότι και στη νέα μνημονιακή πολιτική εάν ακολουθήσουμε τον δρόμο που δεν έχει καμία αναπτυξιακή προοπτική και με δεδομένο ότι για να επιτύχει έστω και κατ' ελάχιστο η κυβερνητική πολιτική που τόσο μας διαφήμισαν προχθές προϋποθέτει ότι το 2013 θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα».

Στην συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάνει ούτε μια ιδιωτικοποίηση στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία και τα στελέχη του θριαμβολογούν χωρίς λόγο.

«Επί 2 χρόνια που κυβερνάει αυτή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ουσιαστικά ούτε μια ιδιωτικοποίηση. Ότι ιδιωτικοποιήσεις έγιναν, είχαν γίνει στα χρόνια της κυβέρνησης της ΝΔ.

Οι θριαμβολογίες πρέπει να πάψουν. Ήδη η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα.»

«Το φθινόπωρο θα καταλάβετε...»

«Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει μέσα στο φθινόπωρο, τις επόμενες μέρες, τι μας έχει κοστίσει η αποτυχία ενός χρόνου από την πλευρά της κυβέρνησης.

Θα το καταλάβει όταν θα έρχονται οι λογαριασμοί και ο μισθωτός ο οποίος έχει υποστεί αυτή τη μείωση του εισοδήματος του, ο μικρομεσαίος, οι συνταξιούχοι και εκεί θα αντιληφθείτε πραγματικά ότι αυτή η κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση την οποία η ίδια δημιούργησε.», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.
dealnews.gr