e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Francis Ford Coppola και οι... live ''προβολές''!

Σε μια νέα διάσταση θέλει να μετατρέψει την κινηματογραφική εμπειρία ο Francis Ford Coppola. Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης παρουσίασε στο συνέδριο Comic-Con τμήματα της καινούριας ταινίας τρόμου 'Twixt' που έχει σκηνοθετήσει, την οποία φιλοδοξεί να μετατρέπει live κατά τη διάρκεια των προβολών της, ανάλογα με τις διαθέσεις του κοινού... 
Όπως σημείωσε ο ίδιος, σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ψηφιακή τεχνολογία, η οποία του επιτρέπει να προσθέτει σκηνές, να μεγαλώνει ή να μικραίνει σκηνές, να ανακατεύει τη δράση, να αλλάζει τη μουσική και γενικότερα να αλλάζει την ταινία ανάλογα με τις αντιδράσεις του εκάστοτε κοινού.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, το 'Twixt' δεν θα είναι όλο 3D, αλλά θα υπάρχουν ειδικές ειδοποιήσεις προς το κοινό σχετικά με το σε ποιες σκηνές θα πρέπει να φορέσουν τα ειδικά γυαλιά, ώστε να μην κουράζονται σε όλη τη διάρκεια του έργου με την τρισδιάστατη τεχνολογία.

Μάλιστα, τόνισε πως εξεπλάγην όταν άκουσε ορισμένα studio να δηλώνουν πως πλέον θα γυρίζουν όλες τις ταινίες τους 3D. Υπογράμμισε επίσης πως η τεχνολογία αυτή είναι κάπως κουραστική για τα μάτια του θεατή, και για αυτό εκείνος θα ενσωματώσει τις ειδοποιήσεις στην ταινία του.
nooz.gr