e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Εμφύλιος στην κυβέρνηση - Βουλευτής ζητά παραίτηση Ραγκούση

Την παραίτηση του υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση για το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τα ταξί, πρότεινε μέσω συνέντευξης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος. "Ο κ. Γρηγοράκος ζητά την παραίτηση μέλους της κυβέρνησης που προωθεί νόμο που και ο ίδιος ψήφισε" απαντά ο υπουργός. Σε "κίτρινο" κλοιό το απόγευμα η Βουλή, καθώς ιδιοκτήτες ταξί καταφτάνουν από όλη την Ελλάδα. 
Μιλώντας στον Βήμα FM, ο βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ανέφερε ότι ο υπουργός Μεταφορών θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του.

Απαντώντας ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει: "Ο κ. Γρηγοράκος ζητά την παραίτηση μέλους της κυβέρνησης που προωθεί την εφαρμογή ενός Νόμου, που και ο ίδιος ο βουλευτής ψήφισε πριν από 4 μόλις μήνες, και σύμφωνα με τον οποίο συντελέστηκε η απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων από τις 2 Ιουλίου".

"Ένα είναι το πραγματικό και κρίσιμο για την πορεία της χώρας ερώτημα: Θα προχωρήσουμε αποφασιστικά στις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, και ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για την εφαρμογή ενός νόμου που έχουμε ήδη ψηφίσει και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον ή θα υποταχθούμε στο φόβο του μικροπολιτικού κόστους και στα επιμέρους συμφέροντα συντεχνιών;", προσθέτει ο υπουργός Μεταφορών, ο οποίος στις 6 το απόγευμα αναμένεται να ενημερώσει τον αρμόδιο Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) του ΠΑΣΟΚ που συνέρχεται με διευρυμένη σύνθεση.
nooz.gr