e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό με δυτικούς ανέμους μέχρι 6 μποφόρ στα νότια πελάγη προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Περίπου στα ίδια επίπεδα με χτες θα κυμανθεί η θερμοκρασία στην Αττική με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 34 βαθμούς Κελσίου. 
Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη. Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης το μεσημέρι - απόγευμα. ʼνεμοι: μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στερεάς. Aνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. ʼνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Αίθριος καιρός. Ανεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Αίθριος καιρός. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα νότιοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
NAFTEMPORIKI.GR