e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Στο Πολιτικό Συμβούλιο συζητείται το απόγευμα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού


Στον απόηχο του δωδεκάωρου «σφυροκοπήματος» των βουλευτών του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ προς τον υπουργό Οικονομικών και άλλους τέσσερις υπουργούς για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα συνεδριάζει το απόγευμα της Τετάρτης (5 μμ) το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου.Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ήταν αρχικώς προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης, όμως η δωδεκάωρη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών οδήγησε σε αλλαγή του προγραμματισμού.


Την Πέμπτη θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στη συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο θα λάβουν μέρος και τρεις υπουργοί, οι Γ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ρέππας και Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εισήγηση του κ. Παπανδρέου, έπειτα από τις επικρίσεις που ακούστηκαν από τους βουλευτές για την οικονομική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, αλλά και οι τοποθετήσεις των μελών του ανώτατου οργάνου του κόμματος, πολλοί εκ των οποίων ήταν παρόντες και στη συζήτηση στη Βουλή.

Στα επικριτικά σχόλια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. «Με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου, ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έρχονται στα λόγια μας και δικαιώνουν τις θέσεις που από την αρχή αναπτύξαμε, αναγνωρίζουν πόσο δίκαιο είχε ο Αντώνης Σαμαράς. Συμφωνούν πως η κυβέρνηση δεν έλεγε και δεν λέει την αλήθεια για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας και την εξέλιξή της κατά τους 20 μήνες που βρίσκεται στην εξουσία» είπε.

Ακόμη, υποστήριξε πως το μισό ΠΑΣΟΚ στρέφεται εναντίον του άλλου μισού. «Την ώρα που η κυβέρνηση ζητά αόριστα συναίνεση από την αντιπολίτευση για να κρύψει την αναποτελεσματικότητά της, δεν έχει τη συναίνεση των βουλευτών που τη στηρίζουν» τόνισε ο κ. Μιχελάκης.
ta nea