e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

O William και η Kate κάλεσαν στον γάμο τους πρώην!

Αυτό θα πει να είσαι υπεράνω... Η λίστα των καλεσμένων του πολυαναμενόμενου πριγκιπικού γάμου του William και της Kate στη Μεγάλη Βρετανία δόθηκε στη δημοσιότητα και το ζευγάρι έχει καλέσει έξι πρώην σχέσεις του!

Εγκεφαλικό πρέπει να έπαθε η βασίλισσα Ελισάβετ βλέποντας τη λίστα των καλεσμένων. Το πριγκιπικό ζευγάρι αποδεικνύεται ιδιαίτερα φιλελεύθερο και έστειλε προσκλήσεις στους και στις πρώην, που μοιράστηκαν μαζί τους στο παρελθόν το ίδιο κρεβάτι!

Η Kate ήταν πιο σεμνή και κάλεσε μόνο δύο από τους πρώην συντρόφους της. Τον Rupert Finch, με τον οποίο έβγαινε στο St Andrews πριν γνωρίσει τον William, και τον φίλο του Willem Marx, με τον οποίο οι φήμες την θέλουν να έχουν μία σύντομη ερωτική σχέση.

Ο William από την άλλη ξεσάλωσε! Κάλεσε και τις τέσσερις πρώην του! Την Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, με την οποία διατηρούσε σχέση το καλοκαίρι του 2004, την κόλλητη του και, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, και έρωμένη του, Jecca Craig, η οποία θα έρθει στον γάμο με το νέο boyfriend της, την Arabella Musgrave, με την οποία έβγαινε πριν πάει στο St Andrews, και την πρώτη του κοπέλα (επίσημα τουλάχιστον) Rose Farquhar.

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στον γάμο...

nooz.gr