e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σαρωτικές αλλαγές στα επόμενα Grammy!

Η μεγαλύτερη ανανέωση στην 53χρονη ιστορία τους θα πραγματοποιηθεί στα Grammy Awards της επόμενης χρονιάς! Κατηγορίες θα εξαφανιστούν, άνδρες και γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωποι και θα ισχύσει ο θεσμός των φιναλίστς...Μιλάμε για ριζικό λίφτινγκ! Από τις 109 υπάρχουσες κατηγορίες (και άρα βραβεία) θα οδηγηθούμε στις 78, με πάρα πολλές κατηγορίες να συγχωνεύονται και κάποιες να ''κόβονται'' τελείως.


Κάθε κατηγορία θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 40 υποψηφίους αντί για 25 σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση, οι υποψήφιοι που θα διεκδικούν το Grammy στην μεγάλη βραδιά της Τελετής Απονομής θα είναι μόνο τρεις. Εισέρχεται δηλαδή για τις κατηγορίες με συμμετέχοντες από 25 - 39, ο θεσμός των φιναλίστς.

Σε περίπτωση που μία κατηγορία δεν καταφέρει να έχει 25 διαγωνιζόμενους, τότε θα ''κόβεται'' προσωρινά από εκείνη τη χρονιά και αν αυτό συνεχιστεί και για τα δύο επόμενα χρόνια, θα σταματάει να υφίσταται στα Grammy Awards.

Αν και οι βασικές κατηγορίες του Best Album, Song of the Year και Best New Artist παραμένουν ως έχουν, δεν συμβαίνει το ίδιο για τις κατηγορίες του Best Pop, R&B και Country Singer, στις οποίες πλέον άνδρες και γυναίκες θα συναγωνίζονται για το Grammy! Έτσι η Lady Gaga μπορεί ας πούμε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Robbie Williams!

Όλες οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη νέα χρονιά, στην επόμενη Τελετή Απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί (αλλά λογικά μέσα στον Φεβρουάριο του 2012 πρέπει να την αναμένουμε).
nooz.gr