e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Συγκίνηση στην Κύπρο από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην υπουργού Ακη Κλεάνθους

Ανακοπή καρδιάς


Συγκλονισμένη είναι η κυπριακή κοινή γνώμη από τον αιφνίδιο θάνατο του μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, υποψήφιου βουλευτή και πρώην υπουργού Παιδείας, Άκη Κλεάνθους.Ο Άκης Κλεάνθους, ο οποίος ήταν υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού του ΔΗΚΟ, απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.


Γεννημένος το 1964, ο εκλιπών εργάστηκε στο τραπεζικό σύστημα, όπου διακρίθηκε για τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε και την καινοτόμο δράση του στον τομέα των ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, δίδασκε ως λέκτορας σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κύπρου, ενώ διηύθυνε μεγάλο οίκο, που δραστηριοποιείται στον τομέα των σύγχρονων τεχνολογιών.

Το 2003 διορίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο ως πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, αξίωμα το οποίο υπηρέτησε μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2007, όταν του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

Ήταν παντρεμένος και αφήνει πίσω του έναν οκτάχρονο γιό.

Λόγω του αιφνιδίου θανάτου του Άκη Κλεάνθους, ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας ακύρωσε την προγραμματισμένη για το απόγευμα συνέντευξη με θέμα το Κυπριακό.
ta nea