e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Full touch Walkman κινητό από τη Sony Ericsson

To Sony Ericsson Yendo είναι το πρώτο κινητό Walkman με πλήρη οθόνη αφής, το οποίο συνδυάζει την γνωστή ποιότητα αναπαραγωγής αρχείων μουσικής με την εμπειρία χρήσης ενός smartphone. Επιπλέον, με την εύκολη πρόσβαση στα δημοφιλή sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter και τη φωτογραφική μηχανή 2.0 megapixel μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας απευθείας, να τις στέλνετε σε φίλους σας και να πλοηγηθείτε εύκολα στο Internet, να κάνετε chat ή να στείλετε e-mail. Το Yendo διαθέτει όλα τα παραπάνω σε ένα μικρό μέγεθος και με βολικό User interface με 4 γωνίες στην αρχική οθόνη αφής 2.6 ιντσών, όπου μπορείτε να βρείτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο πολύ για να έχετε άμεση πρόσβαση.
Το Yendo συμπεριλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες των Walkman κινητών, όπως το TrackID, για να βρείτε το όνομα του τραγουδιού που ακούτε μόνο με ένα άγγιγμα και το MediaGo για να μεταφέρετε την μουσική σας από τον υπολογιστή.


Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαφορετικά χρώματα των καλυμμάτων της συσκευής, διαφοροποιώντας έτσι το τηλέφωνό σας ανάλογα με διάθεση σας!


nooz.gr