e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ρεζίλι έγινε η Christina Aguilera

Η Christina Aguilera είχε την τιμή να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε ένα κατάμεστο στάδιο στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, το γνωστό Super Bowl, στο Dallas, κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης, μόνο που τα έκανε σαλάτα, αφού μπέρδεψε τα λόγια! Ρεζίλι έγινε σου λέει...Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στη μέση του γηπέδου αλλά από τον μεγάλο ενθουσιασμό της μπέρδεψε τα λόγια της. Τόσο οι θεατές του αγώνα, όσο και οι τηλεθεατές που την έβλεπαν από το σπίτι κατάλαβαν το λάθος της και δεν έδειξαν να την συγχωρούν, αφού στο ίντερνετ ξέσπασε 'κύμα' διαμαρτυριών.


Αργότερα η αμερικανίδα τραγουδίστρια ζήτησε συγνώμη για το ατόπημά της μέσω του CNN. "Με συνεπήρε τόσο πολύ το συναίσθημα του τραγουδιού που χάθηκα εκείνη τη στιγμή. Εύχομαι μόνο όλοι να καταλαβαίνουν την αγάπη μου γι’ αυτή τη χώρα και πιστεύω ότι το αληθινό πνεύμα του ύμνου και πάλι βγήκε", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Aguilera είχε δηλώσει πρόσφατα πως το να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στο Super Bowl, ήταν ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα. Και πως να μην είναι, αφού το event παρακολουθούν περισσότεροι από 106,5 εκατομμύρια άνθρωποι;


nooz.gr