e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Χάος στους δρόμους της Αθήνας

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα επικρατούν από νωρίς το πρωί σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί το μεσημέρι με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γιατρών και εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν ισχύει ο δακτύλιος.Ακινητοποιημένα είναι για όλο το 24ωρο τα μπλε λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το Μετρό.


Παράλληλα, συγκέντρωση πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Υγείας μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πειραιά, που αντιδρούν στο πολυνομοσχέδιο για τις «Διαρθρωτικές Αλλαγές στο Σύστημα Υγείας» και ζητούν την απόσυρσή του.

Σε απεργία διαρκείας μέχρι την Παρασκευή βρίσκονται οι γιατροί του ΙΚΑ, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας έχουν κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας για σήμερα, Τρίτη, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Στις 11:00 ο Σύνδεσμος Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.


ta nea