e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Σιγουριά Παπανδρέου ότι τo ασφαλιστικό ν/σ θα περάσει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS, ο Γ. Παπανδρέου, τόνισε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα περάσει σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι πάρα πολύ επίμαχο αυτό το ζήτημα και γι' αυτό δείχνουμε ότι υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση και ότι, ναι, μπορούμε..







Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως «μπροστά μας έχουμε μία τεράστια πρόκληση, το γεγονός ότι πρέπει να αλλάξουμε την οικονομία μας, να αλλάξουμε την κοινωνία μας». Αναφερόμενος στις μειώσεις των μισθών στο Δημόσιο, έκανε και πάλι λόγο για δύσκολα μέτρα, όμως εκτίμησε πως η πλειονότητα των Ελλήνων αντιλαμβάνονται πως τέτοια μέτρα είναι αναγκαία.






Ο Πρωθυπουργός ανέφερε πως η φοροδιαφυγή μειώνεται, επισημαίνοντας πως το κράτος είχε μεγαλύτερα φορολογικά έσοδα ήδη τους δύο πρώτους μήνες μετά τη θέσπιση της νέας νομοθεσίας.














troktiko
...να κάνουμε πράγματα, που καμιά κυβέρνηση, όχι μόνο δεν μπορούσε, αλλά και δεν θα τολμούσε να κάνει τα τελευταία 10, 20, 30 χρόνια. Έτσι, λοιπόν, εμείς δείχνουμε σήμερα ότι έχουμε τη βούληση και την ικανότητα να το κάνουμε».