e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Σε κλοιό ασφαλείας το σπίτι Χρυσοχοϊδη- Ματσούκα. Μυστικοί αστυνομικοί, περιπολίες και δρακόντεια φύλαξη. Τρέμουν νέο χτύπημα των τρομοκρατών.


-Ποια είναι τα «τρωτά» σημεία των ευαίσθητων στόχων από τους τρομοκράτες. Γιατί δεν φυλάσσονται.


-Κραυγή αγωνίας από την περιφέρεια: Η ανεργία και τα λουκέτα σκοτώνουν την επαρχία. Βουλευτές και τοπικοί φορείς ζητούν μέτρα τώρα από την κυβέρνηση.



-Οι κρυφές παγίδες στη ρύθμιση των χρεών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Οι τράπεζες, οι κυβερνητικές αποφάσεις και τι πρέπει να προσέξετε.


-Βουλιάζει η αγορά από την ακρίβεια. Οι έμποροι λένε ότι θα απορροφήσουν και τη νέα αύξηση του ΦΠΑ για να σωθούν από την καταστροφή.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Persona non grata στον Πειραιά ο Φασούλας. Τα λάθη του και γιατί τον «αποκήρυξε» ο Γιώργος Παπανδρέου.


-Η κυρία Πάγκαλου, ο Σαρωνικός και το Grand Resort. Αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ από τη Χριστίνα που θέλει… δημαρχιλίκι.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Τιμωρία- χάδι για τον Πάρι Κασιδόκωστα. Τον μετέθεσαν από το Σκαραμαγκά στην… Αμφιάλη. Στη Λήμνο… αποβιβάστηκε ο γιος του Ζαγορίτη, πρωταγωνιστής του σκανδάλου με τη Τζούλια. Και νέο κρούσμα στην Πάτρα: Ναύτης – γιος κομματικού στελέχους της ΝΔ, έμπασε ανήλικη στο στρατόπεδο.


-Παιδεία ώρα μηδέν: Ενώ μοιράζονται λεφτά για επικοινωνιακό σύμβουλο, προκύπτουν ερωτήματα φωτιά για την κ. Διαμαντοπούλου.


-Το βρώμικο σχέδιο των Τούρκων στο Αιγαίο. Οι πραγματικοί στόχοι του Τσεσμέ. Αναπάντητη η πρόκληση των στρατηγών της Άγκυρας.


-«Σφαγή» για τις ραδιοφωνικές μετρήσεις της Focus-Bari. Η υπουργική απόφαση- «φωτιά» και γιατί αποχωρούν Θέμος, Κωστόπουλος.


-Πουλάει το σπίτι στη Μύκονο ο Κόκκαλης. Ποιος είναι πιθανότερες απαντήσεις.


SPORT


-Το μήνυμα του Μαρινάκη σε πάσης φύσεως λαμόγια, δύο σε ένα ο Γκοβού για τον ΠΑΟ, η μεγάλη μέρα του Ντιέγκο και οι απαντήσεις του Σάντος.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις