e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Δεν ήθελαν να σκοτώσουν το Χρυσοχοϊδη. Ποιος ήταν ο πραγματικός στόχος των τρομοκρατών και γιατί οι έρευνες στρέφονται στη Θεσσαλονίκη. Τεράστιες ευθύνες για το κενό ασφαλείας στο Υπουργείο, αλλά ούτε μια παραίτηση. Τρόμος για νέο μεγάλο χτύπημα. Ποιοι είναι οι πιθανοί στόχοι.


-Και ενώ όλα τα φώτα έχουν πέσει στην άνανδρη δολοφονία, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
 «χαϊδεύει» τους επίορκους αστυνομικούς και σκάνδαλο με το Βούγια με απευθείας ανάθεση έργου 400 χιλιάδων ευρώ στην ΕΛΑΣ.


-Στα νύχια των τοκογλύφων οι Έλληνες. Οργιάζει η παρανομία ανεξέλεγκα. Στα 11 δις ο τζίρος των παρατραπεζικών κυκλωμάτων. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες.


-Δήλωση- «βόμβα» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πάνου Κουρουμπλή για το σχέδιο νόμου για την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης. «Εγώ, αυτό το νομοσχέδιο δεν το ψηφίζω».


-Νέα πρόκληση. Ποιος Έλληνας βουλευτής χειροκροτούσε τα περί «τουρκικής μειονότητας». Η στάση του στην εκδήλωση της ντροπής για την «κατάκτηση της Θράκης από τους Οθωμανούς».


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Στον παλμό του Συνεδρίου της ΝΔ, οι «προσκείμενοι» στη Ντόρα βουλευτές ανοίγουν τα χαρτιά τους στην PRESS. Ξεκαθαρίζουν αν προτίθενται να φύγουν από το κόμμα, ή όχι.


-Τα τέσσερα μεγάλα στοιχήματα του Σαμαρά. Τι σκέφτεται για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας και της χώρας με αφετηρία το 8ο Συνέδριο.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Βιβλίο- «βόμβα» από την άλλοτε πανίσχυρη κυρία του Βορρά, μοναδική κληρονόμο του Συγκροτήματος «Μακεδονία». Η καταγγελίες της Κατερίνας Βελλίδη για την εξόντωσή της από τον Σημίτη, τον Καραμανλή και τα συμφέροντα.


-Είναι πολλά τα λεφτά, Ιερώνυμε. Δεν έχουν το Θεό τους οι «Άγιοι» και γιατί η απόρριψη των θέσεών του από την Ιεραρχία συνιστά μομφή εναντίον του.


-Κολοβή… επιστροφή. Για τη «μπίζνα του αιώνα» συνελήφθη ξανά ο επιχειρηματίας Στέλιος Κολοβός, ύποπτος για το ριφιφί στην Τράπεζα Εργασίας. Τα εκατομμύρια ευρώ του τζίρου με τα λαθραία τσιγάρα και ο Ιταλός μαφιόζος που ψάχνει η Ιντερπόλ.


-Οι έξι πρώην υπουργοί που θα καθίσουν στο «σκαμνί» για το Βατοπέδι. Τι θα συζητηθεί τη Δευτέρα στη Βουλή για το θέμα.


-Σκόπια, ή Μακεδονία του Βαρδάρη; Αποκαλύπτουμε όλο το παρασκήνιο γύρω από τις συνομιλίες για το όνομα της γειτονικής χώρας.




SPORT


-Σχεδόν βέβαιη η πρόσληψη του Σάντος για αντι-Ρεχάγκελ, όμως αποκαλύπτουμε πρόταση στελέχους της ΕΠΟ για τον Βαλβέρδε στην Εθνική. Ακόμα, οι 7 λόγοι που θέλουν τον Γκούτι στον Ολυμπιακό και στα χέρια του Τζίγγερ η «μπάλα» για τον Παναθηναϊκό.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις