e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ένας χρόνος χωρίς τον Μάικλ Τζάκσον

Σε όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθούν σήμερα 25 Ιουνίου, εκδηλώσεις για την πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον και χιλιάδες θα είναι οι θαυμαστές του που θα δώσουν το «παρών», ενώ πολλοί αναμένεται να βρεθούν στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες όπου βρίσκεται ο τάφος του βασιλιά της ποπ.


Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, στις 25 Ιουνίου 2009, «έφυγε» από τη ζωή ο Τζάκσον, σε ηλικία 50 ετών, από υπερβολική δόση φαρμάκων. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, λίγες εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη επανεμφάνισή του στο Λονδίνο.






Οι θαυμαστές του που θα επισκεφτούν το νεκροταφείο Φόρεστ Λον στο Γκλεντέιλ, στα περίχωρα του Λος Άντζελες δεν θα μπορούν να περάσουν στο μαυσωλείο όπου φυλάσσεται η σωρός του Τζάκσον καθώς έχει απαγορευτεί η πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο. Όσοι φτάσουν μέχρι εκεί θα μπορέσουν μόνο να φτάσουν μέχρι το εξωτερικό του επιβλητικού κτίσματος.



Οι πρώτοι θαυμαστές έχουν ήδη φτάσει στο νεκροταφείο από το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιουνίου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και η αστυνομία είχε δηλώσει ρητά ότι απαγορεύεται η είσοδος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στο νεκροταφείο θα βρεθούν σήμερα, μετά το μεσημέρι (τοπική ώρα) τα μέλη της οικογένειας του Τζάκσον.






Αλλά και στο σπίτι της οικογένειας, σε προάστιο του Λος Άντζελες, ήδη εκατοντάδες θαυμαστές του Μάικλ έχουν αφήσει λουλούδια και αναμνηστικά.






Η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Γκάρι της Ιντιάνα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάικλ Τζάκσον, όπου η μητέρα του Κάθριν θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μνημείου.






Το Σάββατο 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στην οποία πιθανότατα θα παραβρεθούν μέλη της οικογένειας του «βασιλιά της ποπ».






Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγεται και μια έκθεση στο Τόκιο, με προσωπικά αντικείμενα του σταρ κατά τη διάρκεια της οποίας περίπου 500 θαυμαστές του θα μπορούν να κοιμηθούν με υπνόσακους ανάμεσα στη Ρολς Ρόις και στα ρούχα του διάσημου τραγουδιστή έναντι 900 ευρώ.


NAFTEMPORIKI.GR