e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Παιχνίδι με «αράχνη»


Μάλλον, αν πραγματοποιηθεί θα είναι η κίνηση του καλοκαιριού στον χώρο του μπάσκετ και πολύ πιο σημαντική, από οποιαδήποτε πρόσληψη προπονητή ή μεταγραφή παίκτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφές με τον δήμαρχο Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα...
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν θα είναι παράξενο, αν η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ εμπλακεί ξανά με το άθλημα. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να εγκαταλείψει την θέση του δημάρχου.






Το τελευταίο θα συμβεί, μόλις ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες από το κόμματα. Αν το ΠΑΣΟΚ στηρίξει κάποιον άλλο, αυτομάτως ο δρόμος για τον Φασούλα ανοίγει και θα είναι πιο εύκολο για τους αδελφούς Αγγελόπουλους, να συνεργαστούν μαζί του.






Όσον αφορά τώρα, τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, η κατάσταση είναι ξεκαθαρισμένη, παρότι δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο, από την πλευρά της διοίκησης:






• Για τον προπονητή, ο Έτορε Μεσίνα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι οι υποψήφιοι. Ο Ιταλός έχει μπλέξει με την Ρεάλ, ο ατζέντης του υποστηρίζει πως είναι καλά στην Μαδρίτη, αλλά ουδείς γνωρίζει αν το πιστεύει ή ντριμπλάρει. Ο Σέρβος, είναι πιο εύκολη περίπτωση, αλλά και πάλι κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει με σιγουριά. Και η εθνική ομάδα είναι πρόβλημα, αλλά και η στελέχωση της ομάδας. Ο Ίβκοβιτς θέλει όλους τους ανθρώπους δικούς του. Οι Αγγελόπουλοι, είναι λογικό, να μην το δεχτούν. Εξάλλου και για τον Φασούλα που λένε, είναι γνωστό ότι ο Ίβκοβιτς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.






• Για τους παίκτες, ο Βασίλης Σπανούλης αποτελεί στόχο, μόνο όταν μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Όταν δηλαδή –και αν- έρθει οριστική ρήξη με τους «πράσινους». Από ‘κει και πέρα, υπάρχει πολύς κόσμος, που θα απασχολήσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά την ανακοίνωση όμως του προπονητή






«Ο Λίνας θέλει Ολυμπιακό»






Στην εφημερίδα «Ντένβερ Πόστ» έκανε δηλώσεις ο μάνατζερ του Λίνας Κλέιζα Μπίλ Ντάφι, επισημαίνοντας: «Δεν σχεδιάζουμε να υπογράψουμε με τους Νάγκετς, αν και δεν έχουν εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους προκειμένου να συμφωνήσουν με το Λίνας. Η επιθυμία του Κλέιζα είναι να μείνει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό»






theplayer.gr