e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ελλάδα - Αργεντινή: Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Peter Mokaba Stadium στο Polokwane.

Στην εθνική το κλίμα μετά την επική νίκη και εμφάνιση επί της Νιγηρίας με 2-1, πρώτης σε Μουντιάλ και με τα πρώτα γκολ, είναι στα ύψη μιας και η ομάδα έβγαλε αυτό που όλοι προσδοκούσαν δλδ, αγωνιστικό τσαμπουκά, θέληση και πάθος στο παιχνίδι της. Αυτά ήταν και τα στοιχεία που την βοήθησαν να φτάσει στην ανατροπή του σκορ και να πάρει μια ιστορική νίκη. Μεγάλο ρόλο στο τρίποντο έπαιξε ασφαλώς και το γεγονός ότι η Αφρικανική ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες από τα μέσα του πρώτου μέρους. Ήταν και το σημείο κλειδί για την αλλαγή στην ροή του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές ...


μας από εκείνο το σημείο και μετά έδειξαν άλλο πρόσωπο καταθέτοντας εντός αγωνιστικού χώρου όλα εκείνα που χρειάζονταν για να φτάσουν στην νίκη. Αποτέλεσμα αυτού ήταν και είναι να περάσουν 5 μέρες με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλά σενάρια πρόκρισης της εθνικής που ήταν ότι χρειαζόταν αυτή η ομάδα για να θεωρηθεί πετυχημένη αυτή η παρουσία της εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Αφρικής. Αυταπάτες δεν έχει κανένας και γνωρίζουμε ότι τόσο η Αργεντινή είναι η ομάδα που όλοι ξέρουμε αλλά και ότι ενδεχόμενη πρόκριση μπορεί να ρθεί πολύ δύσκολα. Στο καθαρά αγωνιστικό ο Ρεχάγκελ μάλλον δεν θα κάνει καμιά αλλαγή αν και φημολογείται ότι μπορεί την θέση του Γκέκα να πάρει ο Σαμαράς. Το ζητούμενο στο αγωνιστικό δεν είναι το βασικό σχήμα αλλά η θέληση και το τσαγανό που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες μας, όχι για την πρόκριση αλλά για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία.










Πάμε και στην Αργεντινή όπου μπορεί η ομάδα να μην έχει προκριθεί μαθηματικά αλλά πρέπει να συμβούν πολλά θαύματα για να μείνει εκτός. Άπαντες βλέπουν ότι η ομάδα τους μέχρι στιγμής είναι αυτή που έχει αφήσει από τις καλύτερες των εντυπώσεων στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και όλοι πλέον ορέγονται το κύπελλο. Όχι άδικα βέβαια αν σκεφτεί κανείς και την ομάδα που έχουν. Για το αποψινό ματς ψάχνει ασφαλώς την νίκη αλλά ο Μαραντόνα θα κάνει και συντήρηση. Από αυτήν θα λείψει τελικά ο Leo Messi που όχι μόνο παίζει αλλά θα είναι και αρχηγός. Ο ¨θεός¨ σε μια στιγμή έπαρσης στην χτεσινή συνέντευξή (0 θεός να την κάνει) τύπου ανέφερε ότι ¨δεν μπορω να στερήσω από τον κόσμο τον Messi. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα περιφερειακά του ματς ενδιαφέρουν πιο πολύ από τα ίδια τα αγωνιστικά. Αλλαγές ξεκούρασης θα γίνουν και πολλοί από αυτούς που ονομάζουμε βασικούς θα μείνουν εκτός για να παίξουν τα ¨δεύτερα¨ που ακούν στα ονόματα των Μιλίτο, Αγουέρο και τα λοιπά.






Πιθανές συνθέσεις:






Ελλάδα: Τζόρβας - Βύντρα, Κυριάκος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης - Κατσουράνης - Καραγκούνης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης - Σαμαράς (Γκέκας)






Αργεντινή: Romero; Otamendi, Burdisso, Demichelis, Rodriguez; Bolatti, Veron; Messi, Aguero, Di Maria; Milito






ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι δύσκολα τα πράγματα για την Εθνική μας που ελπίζει σε πρόκριση μόνο αν πάρει βαθμό ή βαθμούς σήμερα. Δεν υπάρχουν πρώτα και δεύτερα για την Αργεντινή. Καλύτερη ομάδα από εμάς σε ένα παιχνίδι που δεν θα κριθεί ολοκληρωτικά στο αγωνιστικό. Έχω μια άποψη που λέει: μετά το ΔΝΤ και στην πρόκριση μαζί Ελλάδα και Αργεντινή. Τον συνδυασμό αυτό τον βρίσκουμε κοντά στο 4.00 σε πολλές εταιρίες.






www.bethome.gr