e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Coca-Cola 3E: «Ανοιχτή» σε νέες εξαγορές

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων εξαγορών ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Δώρος Κωνσταντίνου, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.


«Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε τέτοιες ευκαιρίες, αλλά όπως έχουμε πει και στο παρελθόν πρέπει να υπάρχει μία χώρα η οποία να είναι διαθέσιμη, ο εμφιαλωτής να θέλει να πουλήσει τα δικαιώματα, και σε αυτό να συμφωνήσει και η Coca-Cola», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, σημειώνοντας: «Μέχρι το τέλος του χρόνου ποτέ δεν ξέρουμε».

Ο επικεφαλής της Coca-Cola 3E τόνισε ακόμη ότι ο αντίκτυπος της χρηματοοικονομικής κρίσης σε κάποιες χώρες, όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Ελλάδα, έγινε αισθητός αργότερα συγκριτικά με άλλες αγορές.

Στην εγχώρια αγορά, μάλιστα, λόγω της κρίσης, το μερίδιό της εταιρείας περιορίστηκε το πρώτο τρίμηνο. «Το Α' 3μηνο είχαμε κάποιο χάσιμο μεριδίου στην Ελλάδα για το οποίο φροντίζουμε να το επανακτήσουμε», ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι τα μερίδια της εταιρείας σε άλλες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, όπως η Ρωσία, διατηρήθηκαν ή και ενισχύθηκαν.

Οι μέτοχοι της Coca-Cola 3E ενέκριναν σήμερα τη διανομή μερίσματος 0,30 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2009.


NAFTEMPORIKI.GR