e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο Μίμης Δομάζος το είχε πει στην DEAL!

Ο Μίμης Δομάζος είχε προβλέψει με αποκλειστική δήλωση του στην εφημερίδα DEAL την αποχώρηση του Ανδρέα Βγενόπουλου από τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι ακριβώς δήλωνε στις 16 Απριλίου:  
«Πιστεύω ότι ο κ.Πατέρας και ο κ.Βγενόπουλος αποτελούν ένα πολύ μεγάλο δίδυμο.....

Αν δεν μείνει ο κ.Πατέρας στην θέση του προέδρου, δεν θα συνεχίσει νομίζω στον Παναθηναϊκό ούτε ο κ.Βγενόπουλος και αυτό θα είναι κακό για την ομάδα. Έτσι πιστεύω. Τη γνώμη μου λέω. Δεν είπα ότι θα γίνει 100%. Οπωσδήποτε η 2η χρονιά του κ.Πατερα ήταν καλύτερη από την πρώτη. Έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Κατάφερε να μην αδικηθεί η ομάδα από την διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράπονο από τους διαιτητές. Γενικά, δεν υπέπεσε σε λάθη. Φέτος, είναι πιο πεπειραμένος. Κράτησε γερά τα ηνία στα χέρια του και πρέπει να μείνει. Πρόεδρο δεν πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός. Όλοι μπορεί να φύγουν, ο πρόεδρος όχι!».
- Πέρα από την «προεδρολογία» των ημερών, το «ιερόν τέρας» της Λεωφόρου απαντά και στην ερώτηση μας για την...προπονητολογία:
«Δεν είμαι διοίκηση για να πω αν θα μείνει ο Νιόπλιας και να πάρω το ρίσκο της απόφασης. Μιλώ ως Δομάζος, λοιπόν. Είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών. Πήρε το πρωτάθλημα, αλλά, ήρθε στην ομάδα στη μέση της σεζόν. Βρήκε μια έτοιμη κατάσταση, ήξερε την ελληνική νοοτροπία και διόρθωσε κάποια πράγματα, όμως, για να σχηματίσω καθαρή εικόνα 100% θέλω να τον δω από την αρχή μιας χρονιάς. Τη γνώμη μου λέω πάλι. Μη γελιόμαστε. Τρομερή μπάλα δεν έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Ήθελε το πρωτάθλημα και το κατέκτησε. Για να κριθεί σωστά ο Νιόπλιας θα πρέπει να μείνει!».
- Τρίτο «κεφάλαιο» οι μεταγραφές. Ο Μίμης Δομάζος δεν κρύβει λόγια, μιλά με τον δικό του απολαυστικό τρόπο:
«Έλεγα το χειμώνα ότι χρειαζόμαστε ένα «δεκάρι». Τώρα θέλουμε 5 παίκτες, το λιγότερο! Ένα σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, για να μην πω δυο. Γκολκίπερ σαν τον Τζόρβα, για να έχουμε δυο καλούς, αφού, ο Γκαλίνοβιτς φεύγει. Ένα, ή δυο ακραία μπακ. Δεν γίνεται να χτυπάει ο Σπυρόπουλος και να παίζει αριστερά ο Βύντρα για να κάνει σέντρες με το...δεξί πόδι. Έναν, ακόμα, αριστερό παίκτη για να αλλάζει τον Λέτο. Όχι από το...πανέρι. Με τις σημερινές λύσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουμε τύχη! Στη θέση του Σαλπιγγίδη, αν φύγει, Ρουκάβινα και Χριστοδουλόπουλος μπορούν να βοηθήσουν. Τα πιο πολλά χρήματα πρέπει να δοθούν για έναν μεγάλο παιχταρά στο κέντρο, που θα φέρει την διαφορά, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα!