e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ακροβατική επίδειξη F-16 στην Τανάγρα

Αεροπορική-ακροβατική επίδειξη θα κάνει το μεσημέρι της Κυριακής (12.30) στην αεροπορική βάση της Τανάγρας ένα νέου τύπου μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block 52 Plus, ο πιλότος του οποίου έχει εκπαιδευτεί ειδικά για αυτό από αμερικανούς πιλότους μαζί με έναν ακόμη Έλληνα.


Η επίδειξη Solo Demo περιλαμβάνεται στις εκδηλώσεις για τη Γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας που ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Εκδηλώσεις για τους προστάτες της Αρχαγγέλους Μιχαήλ και Γαβριήλ γίνονται  σε όλες τις μονάδες, η δε κεντρική εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα στο Τατόι.

Όσοι αγαπούν την Αεροπορία, τα αεροσκάφη και τους ανθρώπους της μπορούν από σήμερα  να επισκέπτονται τις αεροπορικές βάσεις σε όλη τη χώρα για να δουν από κοντά διαφόρων τύπων αεροσκάφη και ελικόπτερα σε στατικές εκθέσεις. Σε κάποιες βάσεις θα γίνουν και αεραθλητικές εκδηλώσεις από αερολέσχες.

Η είσοδος για το κοινό από σήμερα έως και την Κυριακή είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου τα αεροδρόμια θα ανοίξουν για το κοινό το μεσημέρι (13.00) και θα κλείσουν το απόγευμα στις 5, καθώς το πρωί θα γίνει επίσημος εορτασμός(10,30).

Τη Δευτέρα επίσης σε αρκετές αεροπορικές βάσεις, μετά τον επίσημο εορτασμό που θα γίνει το πρωί στις 10.30, θα γίνει απονομή μεταλλίων σε 112 εν ζωή στρατιωτικούς ή μεταθανάτια σε συγγενείς τους ως επιβράβευση έξοχων πράξεων που έφτασαν μέχρι την αυτοθυσία.


ta nea