e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Χρήση μακροχρόνιας άδειας στην Πειραιώς

Σε πρόγραμμα για την συγκράτηση του μισθολογικού κόστους προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, με εγκύκλιο οι εργαζόμενοι της τράπεζας Πειραιώς ενημερώθηκαν ότι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση μακροχρόνιας άδειας, διάρκειας από 1 έως 3 έτη- και ταυτόχρονα τους διασφαλίζεται ότι μετά τη λήξη της αδείας θα μπορούν να επιστρέψουν στη θέση τους ή σε ανάλογη θέση αν προκύψουν αλλαγές στην τράπεζα- που κατείχαν πριν από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στους 5.049 εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς και στους 1.611 εργαζόμενους στις θυγατρικές του Ομίλου στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και στις θυγατρικές του εξωτερικού στις οποίες εργάζονται 6.757 άτομα.


Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να αποφασίσουν αν θα κάνουν ή όχι χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Όπως αναφέρουν διοικητικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο τη συγκράτηση του μισθολογικού κόστους και έχει υπολογισθεί ότι ακόμη και εάν το 5% των εργαζομένων συμμετάσχει στο πρόγραμμα, ο Όμιλος θα πετύχει εξοικονόμηση 20 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Κάθε εργαζόμενος της τράπεζας θα μπορεί να κάνει χρήση του προγράμματος από ένα μέχρι τρία χρόνια και εκτιμάται ότι διευκολύνει μητέρες με παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς και εργαζόμενους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους αλλά και εργαζόμενους που πλησιάζουν στη συνταξιοδότηση.
 
nooz.gr