e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Σε ντιμπέιτ καλεί τον Γιάννη Δημαρά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός

Πρόκληση σε τηλεμαχία


Πρόσκληση σε ντιμπέιτ απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός στον ανεξάρτητο συνυποψήφιό του Γιάννη Δημαρά. Σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας στον Βήμα 99,5, ο κ. Σγουρός εκτίμησε ότι ο Γιάννης Δημαράς δεν μπορεί να διαχειριστεί την Περιφέρεια, αφού -όπως είπε- «δεν θα μπορεί να δημιουργήσει ούτε συμβούλιο, καθώς οι περισσότεροι από το συνδυασμό του ούτε καν γνωρίζονται».



Η δημόσια πρόσκληση του Γ.Σγουρού για τη μεταξύ τους «τηλεμαχία» έγινε λίγες ώρες μετά τη δήλωση του κ. Δημαρά ότι είχε «επαφές και κουβέντες με όλους τους πολιτικούς, από όλους τους χώρους».


Ο κ. Δημαράς προέβη στη δήλωση αυτή, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews για συνάντησή του το καλοκαίρι με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Τη συνάντηση επιβεβαίωσε και η Ρηγίλλης, αλλά όχι τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.


Σκληρό ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ διά του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλη Καρχιμάκη.


«Ο κύριος Δημαράς, προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια. Τα όσα δικαιολογούμενος, είπε, διαψεύστηκαν από τα πολιτικά κόμματα που ο ίδιος επικαλέστηκε. Όλοι πάντως κατάλαβαν και την αλήθεια και την ουσία γύρω από τις μυστικές επαφές του κ. Δημαρά με τη Νέα Δημοκρατία. Κρίμα».


ta nea