e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σε νόμισμα ο πρίγκιπας William και η καλή του

Ένα ειδικό εορταστικό νόμισμα, στο οποίο θα σχεδιαστούν τα πρόσωπα του πρίγκιπα William και της αγαπημένης του Kate Middleton, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2011 στη Μεγάλη Βρετανία. Το εν λόγω νόμισμα αποτελεί προάγγελο του πολυαναμενόμενου γάμου του διαδόχου του θρόνου με την εκλεκτή της καρδιάς του...Το παλάτι έχει αναθέσει σε έναν ειδικό το σχεδιασμό του νομίσματος, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα από τη μία του όψη θα είναι ασημένιο και από την άλλη χρυσό. Μάλιστα, προσχέδιο του νομίσματος διέρρευσε στη δημοσιότητα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει την τελική του μορφή.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, το ζευγάρι, που είναι μαζί πολλά χρόνια, έχει αποφασίσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μάλλον μέσα στο 2011, γι'αυτό και προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για τον επικείμενο γάμο του William.

Η Kate Middleton είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και δη στους Βρετανούς που την παρομοιάζουν με την Diana. Η απλότητα, η κομψότητα και το γεγονός ότι δεν ανήκει στους γαλαζοαίματους την έχουν φέρει πιο κοντά στους απλούς ανθρώπους, ενώ η φιλανθρωπική της δράση είναι επίσης αρκετά σημαντική.


nooz.gr