e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Γαλάζια και πράσινα γουνάκια για Siemens, Βατοπέδι, ομόλογα. Την ώρα που έβαλαν «ταφόπλακα» για τους υπαίτιους της οικονομικής κρίσης, στέλνουν στο σκαμνί πρώην και νυν υπουργούς για τα σκάνδαλα. Ο πρωθυπουργός ζητάει συντεταγμένη ψήφο για τις αμαρτίες της ΝΔ. Η Ρηγίλλης «απαντά» με απειλές και εξεταστική για ναυπηγεία και αστακό. Πολιτικό παιχνίδι ή θα πληρώσουν οι ένοχοι; Ποιοι κινδυνεύουν να συρθούν στο Ειδικό Δικαστήριο.



-Άγριο παρασκήνιο με την πώληση των ΕΛΤΑ. Οι υπόγειες διαδρομές, οι συναντήσεις εν κρυπτώ, τα συμφέροντα, διχασμός και ο ρόλος των συνδικαλιστών.


-Αποβατικές γέφυρες στον Έβρο βάζουν οι Τούρκοι. Αγόρασαν 32 γεφυροποιητικά μηχανήματα. Τι κρύβει ο Ερντογάν πίσω από το προσωπείο της ειρήνης.


-«Χαστούκι» στο Χρυσοχοϊδη. Χάνει τον πόλεμο για την ακρίβεια ο υπουργός. Οι αρνήσεις των πολυεθνικών, η στάση του προέδρου του ΣΕΒ και το χρέος του.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Συνέντευξη του Πέτρου Μαντούβαλου: Θα ξαναφέρω το χαμόγελο στον Πειραιά. Είμαι ενωτικός και όχι αντάρτης. Οι υποσχέσεις- δεσμεύσεις του και τι λέει για τους αντιπάλους, τα χρέη και τον Σαμαρά.


-Όταν η κυρία Πάγκαλου θέλει να κερδίσει το Σαρωνικό. Το άγνωστο χρονικό της σύγκρουσής της, με τον Πέτρο Φιλίππου. Η Χριστίνα Χριστοφάκη και ο πόλεμος των αλληλοκατηγοριών.






Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Ο Πέτρος Δούκας στην PRESS. «Ούτε στην Ουγκάντα του Ίντι Αμίν δεν διώκονταν έτσι οι αντίπαλοι του καθεστώτος», λέει για το Βατοπέδι.




-Στα δικαστήρια για το Esperia Palace. Ανήκει στο ταμείο ταμείο νομικών. Τι συμβαίνει με τον ιδιοκτήτη της Star Hotels, Γεράσιμο Καλλίγερο.


-9.100 ευρώ ενοίκιο για το παλάτι του ΔΝΤ. Νοίκιασαν νεόδμητη μεζονέτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.


-Μητροπολίτες σε… απόσυρση. Οι υπέργηροι ιεράρχες και οι πιέσεις που τους ασκούνται.






SPORT


-Τα συν και τα πλην του ΠΑΟ και της ΑΕΚ για το ντέρμπι. Ο Γιώργος Δώνης μιλάει στην PRESS για το αθηναϊκό El classico, άλλαξε τροπάρι ο Βαλβέρδε και οι απίστευτες καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις