e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Κραυγή αγωνίας για τα νοσοκομεία. Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Δ. Βαρνάβας, προειδοποιεί: «Θα χαθούν άδικα ανθρώπινες ζωές. Τραγικές οι ελλείψεις στο ΕΣΥ, την ώρα που θησαυρίζουν τα τρωκτικά της υγείας. Η μαύρη τρύπα των 400 εκατομμυρίων που… κανείς δεν ξέρει από πού προέρχεται. Και η πρόκληση του ΙΚΑ: Ο ακρωτηριασμός κοστίζει λιγότερα από τα… παπούτσια.


-Ο Αλέξης Κούγιας «ρίχνει το γάντι» για τη δίκη του Κορκονέα: «Άσχετη με το νόμο η απόφαση των ενόρκων». Λέει ότι ο Αλέξης ήταν μέλος επικίνδυνης αντιεξουσιαστικής ομάδας. «Απενεμήθη Δικαιοσύνη», λέει η πλευρά του 15χρονου.



-Σύζυγος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε αμιγώς μουσουλμανικό ψηφοδέλτιο. Μετά από τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ήρθε η σειρά της συζύγου του Τσετίν Μάντατζη. «Αντάρτικο» κατά του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και περίεργη σιωπή από τον Παπανδρέου.


-Η άλλη δραστηριότητα του Νίκου Παπανδρέου. Γράφει σενάριο για το Μίκη Θεοδωράκη. «Η ζωή σε νότες» ο τίτλος του. Ο ρόλος της Μαργαρίτας και οι επιθέσεις που δέχθηκε ο αδελφός του πρωθυπουργού.


-Porsche από 12.500 ευρώ, Ferrari από 39.000, Hummer από 12.000. Απίστευτες τιμές στους πλειστηριασμούς των κατασχεμένων ΙΧ που ανοίγουν για τους πολίτες οι τράπεζες.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Φαβορί, δολοπλοκίες και συντροφικά μαχαιρώματα σε Αθήνα- Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Οι Δήμοι που θα κρίνουν τις εντυπώσεις. Τι κρύβουν οι ζυμώσεις για το δεύτερο γύρο.


-Πώς ο Μαντούβαλος «παγίδευσε» το Σαμαρά. Το «μπλόκο» για τη χειραψία. Η παγίδα του «αγνώστου» για τον Κακλαμάνη και όλα υπέρ του Γκιουλέκα, αλλά με βαρίδια.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Οι celebrities που ζητούν την ψήφο μας. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, αθλητικοί παράγοντες στη μάχη της κάλπης.


-Ποιες πτυχές του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου δεν έχουν καταφέρει να φωτίσουν οι έρευνες. Τα τέσσερα μεγάλα ερωτήματα που ψάχνουν οι αρχές.


-Να βγει άκυρος ο νόμος για το κάπνισμα ζητούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι ιδιοκτήτες των καφέ. Ξαναβγάζουν τα τασάκια στα τραπέζια.


-Πετρέλαιο θέρμανσης: Άρχισε η διανομή του, με… δόσεις και δώρα τηλεοράσεις, αλλά δεν γλιτώνουμε την… «παγωμάρα».


-Κόντρα Μίχα-Χατζηνικολάου, επειδή ο δημοσιογράφος τον κάλεσε μαζί με τον… Φασούλα. Ανταλλαγή κατηγοριών για «εκβιασμούς» και «απειλές».




SPORT


-Η στήριξη στο Νιόπλια και η απαίτηση να κερδίσει τον Ολυμπιακό, οι ομοιότητες και οι διαφορές του Νίνη με το Φετφατζίδη και η προσπάθεια του Χιμένεθ στην ΑΕΚ.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις