e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟ: Πατάει...γκάζια ο Πατέρας

Σκληρά μηνύματα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας περνάει ο Νίκος Πατέρας μετά τις συναντήσεις με το τεχνικό τιμ.



Ο κ. Πατέρας είναι αποφασισμένος να μιλήσει και απευθείας με τους ποδοσφαιριστές και να τους θέσει προ των ευθυνών τους, προειδοποιώντας με σκληρές αποφάσεις της διοίκησης σε περίπωση που δεν αλλάξει η αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Στη συζήτηση Πατέρα-Νιόπλια-Αντωνίου και Φρέιτας έγινε μεγάλη συζήτηση ποδοσφαιρικού περιεχομένου και αναζήτηση των αιτιών, με τον προπονητή να παραδέχεται ότι ούτε ο ίδιος πίστευε όσα έβλεπε με τίποτα από τον σχεδιασμό του να μην βγαίνει στο γήπεδο.

Εντύπωση έκανε και η παρατήρηση ότι ήταν λάθος απόφαση το καλοκαίρι να παραχωρηθούν οι Κλέιτον, Γκάμπριελ και Ρουκάβινα, κάτι που τόνισε ο Πατέρας με τον Νιόπλια να λέει ότι δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά καθώς υπήρχε διοικητική απόφαση.


nooz.gr






Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για τις εμφανίσεις της ομάδας και την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την έχουν οι παίκτες και ζήτησε από τον Νιόπλια να πάρει όποιες αποφάσεις νομίζει ότι θα αλλάξουν τη νοοτροπία και θα φέρουν ξανά καλή απόδοση και αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.