e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μελίντα Γκέιτς: «Στο σπίτι μας δεν μπαίνουν προϊόντα της Apple»

Διαψεύδει τις φήμες η σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς
 
Τα μόνα μήλα που μπαίνουν μέσα στο σπίτι του Μπιλ Γκέιτς προέρχονται από τις μηλιές!

Διαψεύδοντας τις φήμες ότι ο ιδρυτής της Microsoft και τα μέλη της οικογένειάς του χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Apple (με σήμα το δαγκωμένο μήλο), η σύζυγός του, Μελίντα Γκέιτς, υποστήριξε ότι το iPad και το iPod είναι «απαγορευμένα» στο σπίτι τους.«Κανένα από αυτά δεν περνά το κατώφλι μας», δήλωσε στην εφημερίδα «The New York Times», η κ. Γκέιτς, πρόεδρος -μαζί με τον σύζυγό της- του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Bill & Melinda Gates».


Οι φήμες που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ και έχουν λάβει διαστάσεις «αστικού μύθου» λένε ότι ο ίδιος ο Γκέιτς δουλεύει χρησιμοποιώντας ένα MacBook. «Λάθος», απάντησε η κ. Γκέιτς.

Η συνέντευξη

Ολόκληρος ο διάλογος με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας έχει ως εξής:

- Έχετε iPod της Apple;


- Όχι, έχω ένα Zune.


- Κι αν ένα από τα παιδιά σας έρθει και σας πει: «Μαμά, θέλω να πάρω ένα iPod»;


- Έχω ήδη κάνει αυτή τη συζήτηση. Και είπα: «Μπορείς να πάρεις ένα Zune».


- Έχετε iPad;


- Φυσικά και όχι.


- Είναι αλήθεια ότι ο Μπιλ δουλεύει σε έναν φορητό υπολογιστή της Apple;


- Λάθος. Τίποτα (από αυτά) δεν περνά το κατώφλι μας.


- Δεν υπάρχει χώρος σε αυτόν τον κόσμο και για την Apple και για τη Microsoft;


- Ασφαλώς, η Microsoft φτιάχνει προϊόντα για Macintosh. Μιλήστε με τον Μπιλ.

Ο Μπιλ Γκέιτς


Στα τέλη του περασμένου χρόνου, ο Μπιλ Γκέιτς -που παραμένει πρόεδρος της Microsoft- είχε μιλήσει με καλά λόγια για το αφεντικό της Apple, Στιβ Τζομπς, λέγοντας ότι «έχει μετατρέψει την Apple σε μια απίστευτη δύναμη που κάνει καλά πράγματα».


Ωστόσο, είχε υποστηρίξει ότι δεν ζηλεύει τα προϊόντα της ανταγωνίστριας εταιρείας: «Δεν υπάρχει τίποτα στο iPad που να κοιτάζω και να λέω: ‘’Αχ, θα ήθελα να το είχε κάνει η Microsoft», είχε πει ο Γκέιτς, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, λίγο καιρό πριν κυκλοφορήσει η δημοφιλής ταμπλέτα.

Δήλωνε άλλα...

Η Μελίντα Γκέιτς είχε διαψεύσει και στο παρελθόν ότι στο σπίτι της μπαίνουν προϊόντα της Apple.

«Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που είναι στη λίστα των απαγορεύσεων στην οικογένειά μας. Τα iPod και τα iPhone είναι δύο πράγματα που δεν παίρνουμε για τα παιδιά μας», είχε δηλώσει τον Μάρτιο του 2009 στο περιοδικό Vogue.

Ωστόσο, στην ίδια συνέντευξη είχε προσθέσει: «Καμιά φορά γυρίζω στους φίλους μου και τους λέω: ‘’Δεν θα με πείραζε να έχω ένα iPhone’’».

Το Zune, που η κ. Γκέιτς δήλωσε ότι χρησιμοποιεί αντί για το iPod, είναι μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής που κυκλοφόρησε το 2006, φιλοδοξώντας να «χτυπήσει» το iPod της Apple. Ωστόσο, δεν κατάφερε να το ανταγωνιστεί και δεν κυκλοφόρησε ποτέ έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.


ta nea