e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«Ναι» σε επιστροφή Μπακογιάννη-Καρατζαφέρη, «όχι» σε Εξεταστική για το Μνημόνιο λέει ο Μ.Κεφαλογιάννης


Κόντρα στην επίσημη γραμμή


Να επιστρέψουν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η Ντόρα Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, πρόταση που είναι εντελώς αντίθεση με την επίσημη γραμμή της ηγεσίας, η οποία μιλά για «συμμαχία των προθύμων» και «εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ».
«Οι κ. κ. Καρατζαφέρης και Μπακογιάννη να επιστρέψουν στη ΝΔ. Δεν φτάνει να είναι στην ίδια πολυκατοικία. Να παίξουν ρόλο εντός της ΝΔ που είναι και το κόμμα εξουσίας» δήλωσε στο «Κανάλι 1».


Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα «Νέα», ο πρώην υπουργός διαφοροποιήθηκε και από την επίσημη θέση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, παρέχοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.

«Δεν χρειάζεται να κάνουμε Εξεταστική Επιτροπή για να αποδείξουμε πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο, αλλά αφού είναι της μόδας...» ανέφερε με σκωπτική διάθεση και πρόσθεσε:

«Δεν σκοπεύουμε να αναζητήσουμε ποινικές ευθύνες. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν τα βάζει στην τσέπη του. Δεν υπάρχουν στοιχεία για ποινικές ευθύνες του κ. Παπακωνσταντίνου και η ΝΔ εκτιμώ ότι δεν θέλει να αποδείξει αυτό, αλλά την απάτη με τα swap».


ta nea