e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Επικίνδυνα τρόφιμα στα ράφια των σούπερ μάρκετ! Έκθεση σοκ του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρήκε καρκινογόνα οπωροκηπευτικά από τον Ασωπό! Εδώ και ένα χρόνο γνωρίζει ο ΕΦΕΤ, αλλά δεν κάνει τίποτα!


-Ντήζελ στην Αθήνα από το 2011! Την τελευταία επιστημονική γνωμάτευση περιμένει η Τίνα Μπιρμπίλη για να ανάψει το πράσινο φως στα πετρελαιοκίνητα.



-Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ σε νέες προκλήσεις. Τώρα την κάνουν και «εθνική παρουσιάστρια».Η τολμηρή ηθοποιός που έγινε σύμβουλος του Βούγια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τώρα «βολεύτηκε» στην ΕΡΤ. Ποια θα είναι η εκπομπή της.


-Στη Θράκη έρχεται ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων»! Ύποπτο σχέδιο της Τουρκίας σε εξέλιξη. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι.


-Όταν η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης γράφει ιστορία: Η υποδοχή Παπανδρέου και οι προσδοκίες. Αφιέρωμα στη ΔΕΘ.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική




-Αθήνα- Θεσσαλονίκη: Οι μάχες που θα δοθούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι μονομάχοι.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Νταβατζήδες παίζουν με την υγεία μας. Υπό παράλυση το ΕΣΥ με το «μπλόκο» των προμηθευτών, απίστευτο αλαλούμ με τα φάρμακα των καρκινοπαθών και όχι μόνο.


-Παρακολουθήσεις υπουργών και… με το Νόμο. Στη Βουλή φτάνει νομοσχέδιο που ανοίγει το δρόμο για τηλεφωνικές υποκλοπές από τους αστυνομικούς σε βουλευτές, δικαστές και στελέχη του ΟΗΕ και της ΕΕ στην Ελλάδα.


-Το Fast track ανοίγει το δρόμο των επενδύσεων. Όλα όσα προβλέπει ο νέος νόμος του Χάρη Παμπούκη. Δημοπρατήσεις σε 60 ημέρες. Το χτύπημα στη γραφειοκρατία και τα ΚΕΠ των Επενδυτών.


-Όλα τα «παραθυράκια» του νόμου για το κάπνισμα. Τι σκέφτονται οι ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων για να μην… κόψουν το τσιγάρο από τους «θεριακλήδες».






SPORT


-Όλο το παρασκήνιο για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ποιοι θορυβήθηκαν στον Ολυμπιακό από την έλευση του Νικόλα Πατέρα. Οι 10 λόγοι που ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός φέτος, γιατί δεν μπαίνει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις