e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Δείτε τον καιρό του Σαββατοκύριακου

Έκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαίνομένων εξέδωσε η ΕΜΥ. Βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά που από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρές και το βράδυ θα επεκταθούν ανατολικότερα. Βροχές και καταιγίδες και το Σαββατοκύριακο.

Επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται το επόμενο διήμερο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα: από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (11-9-2010) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ιόνιου, την ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία, τη δυτική στέρεα, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική στέρεα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό αιγαίο-Σποράδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Το πρωί της Κυριακής (12-9-2010) οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στέρεα, και την Εύβοια και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 11/09/2010



Ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και καταιγίδες στο ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πρόσκαιρα και τόπους στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, το βόρειο αιγαίο κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.


Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 12/09/2010


Ο καιρός στην κεντρική, ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: newsit