e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο



Η Press Time αποκαλύπτει





-Έγκλημα στα καμένα της Πάρνηθας. Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες του καζίνο και χτίζουν πάνω στα αποκαϊδια. Στα λόγια οι δεσμεύσεις για την προστασία του Εθνικού Δρυμού. Η αποκάλυψη της Press για τον αποχαρακτηρισμό 62,5 στρεμμάτων δάσους, η τότε θέση του Mont Parnes και η σημερινή σκληρή πραγματικότητα.


-Οι Έλληνες χτίζουν πισίνες μέσα στην κρίση. Αύξηση- έκπληξη στις κατασκευές τους το 2010. Αδήλωτες είναι οι μισές.

-Η… διπλωματία με την Παναγία Σουμελά. Πώς η ελληνορωσική συμμαχία μετατράπηκε σε «εμφύλιο», το σχέδιο Ερντογάν και ο Ιβάν Σαββίδης.

-Από τις «τρελές αγελάδες» στον ιό του Δυτικού Νείλου. Παιχνίδια συμφερόντων, ή τεράστια απειλή; Τι είναι οι νέες ασθένειες, που λένε οι επιστήμονες ότι οφείλονται και ο ρόλος των φαρμακοβιομηχανιών.

-Έρευνα: Τα νησιά που άντεξαν στην τουριστική κρίση. Ποια καταγράφουν αύξηση επισκεπτών και ποια δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τουρίστες.

-Στο στόχαστρο ο «τσάρος» της Εκκλησίας. Ποιοι ιεράρχες χτυπούν το Νίκο Ζαμπέλη, το σκάνδαλο με τα οικόπεδα της Βουλιαγμένης και ο Ιερώνυμος.

Press Time


Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Τώρα οι ξένοι εγκωμιάζουν τον Παπανδρέου. Πλήρης η μεταστροφή των ξένων ΜΜΕ που «ξέχασαν» τις βρώμικες επιθέσεις τους.

-Τι κρύβει η διαγραφή Μαρκογιαννάκη. Το μήνυμα και οι καταγγελίες. Να καθαρίσει το τοπίο και να «αδυνατίσει» τη Μπακογιάννη θέλει ο Σαμαράς.

Press Time


Διαβάστε ακόμα:


-Φάκελος Βατοπέδι, Siemens, ομόλογα. Σε δύο χρόνια η διερεύνηση των σκανδάλων. Σε ποιο σημείο βρίσκεται η δικαστική έρευνα, η απολογία Μαντέλη και η Εξεταστική.

-Η φύση μας εκδικείται. Καύσωνας, πλημμύρες και ατέλειωτες καταστροφές. Γιατί η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Σαχάρα. Τρελαίνουν τον πλανήτη μας οι κλιματικές αλλαγές.

-Νικόλαος- Τατιάνα. Το love story και οι διαμάχες, μέχρι το γάμο δύο… κοινών θνητών. Γιατί Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία επέλεξαν την Ελλάδα για το μυστήριο.

SPORT

-Μεγάλες αμφιβολίες για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη Superleague και τα αινίγματα της ομάδας που χτίζουν στον Πειραιά. Δεν αγγίζει τον Μπάγεβιτς η διοίκηση της ΑΕΚ και ο στόχος του Σισέ να περάσει το «φράγμα» των 29 γκολ.

Press Time


Στα περίπτερα


Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time


Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις