e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Χρ. Μαρκογιαννάκης: Σταλινικού τύπου η διαγραφή μου

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ο διαγραφείς -πλέον από τη ΝΔ- βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, χαρακτήρισε την απόφαση και τη διαδικασία διαγραφής του σταλινική και έβαλε προσωπικά κατά του κ. Σαμαρά, σημειώνοντας πως «ήλθε η Πολιτική Άνοιξη να καταβροχθίσει τη ΝΔ».


Έκανε επίσης λόγο για «ανασφάλεια που κάνει τον πρόεδρο της ΝΔ να βλέπει φαντάσματα και εχθρούς» και ανέφερε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσει αν θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης. Άφησε πάντως να εννοηθεί ότι θα ενταχθεί στον πολιτικό φορέα, τον οποίο οι πληροφορίες φέρουν την κα Ντόρα Μπακογιάννη να ιδρύει.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό BHMA fm, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε πως αν και είχε σκοπό να αποσυρθεί από την πολιτική, μετά από τη διαγραφή του, αποφασίσε να παραμείνει ενεργός στην πολιτική για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε ακόμα σε «πολιτικάντηδες και κωλοτούμπες», συμπληρώνοντας ότι ίδιος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Προς το παρόν η Ρηγίλλης δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο. Όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορούσε να αφήνει να σέρνεται «η δημόσια διαφωνία και διαφοροποίηση» του Χρήστου Μαρκογιαννάκη απέναντι στην υποψηφιότητα Πλακιωτάκη για την περιφέρεια Κρήτης.

Ορισμένοι στην ΝΔ εκτιμούν πως η ηγεσία του κόμματος έστειλε μήνυμα και σε άλλους βουλευτές που ενδεχομένως διαφωνούν με επιλογές υποψηφίων στις περιφέρειες τους.

NAFTEMPORIKI.GR