e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Από αύριο ως τις 20 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Σήμερα το μεσημέρι θα αναρτηθούν στα λύκεια όλης της χώρας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια...







Εκτός από τα σχολεία όμως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν τις βαθμολογίες τους και από το σπίτι τους. Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις βαθμολογίες τους στα σχολεία τους όπου θα αναρτηθούν, οι εν λόγω πίνακες θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου αύριο το απόγευμα (www.ypepth.gr).






Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετείχαν στις εφετινές πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (μαθητές και απόφοιτοι) πρέπει να φροντίσουν να παραλάβουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης από το λύκειό τους στις 8 και 9 Ιουλίου, ώστε να καταθέσουν εγκαίρως το μηχανογραφικό δελτίο για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις κατά τόπους διευθύνσεις ή γραφεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στο χρονικό διάστημα που έχει καθοριστεί (7- 20 Ιουλίου).






Μετά τις 9 Ιουλίου οι Βεβαιώσεις Πρόσβασης θα παραλαμβάνονται από τις αρμόδιες διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.






tovima.gr


εκπαίδευση. Οπως είναι γνωστό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό δελτίο τους από αύριο, Τετάρτη 7 Ιουλίου, ως και την Τρίτη 20 Ιουλίου.