e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Θέλουν να παίξουν με την βενζίνη;

Αύξηση της τιμής με τρελές κυβερνητικές σκέψεις
Έχουν ξεφύγει εντελώς στην κυβέρνηση ή προσπαθούν να μας τρελάνουν τελείως; Πώς αλλιώς θα εξηγηθεί η διαρροή από το υπουργείο Οικονομικών ότι σκέφτονται να αυξήσουν την τιμή της βενζίνης πάνω από τα 2 ευρώ και να καταργήσουν τα τέλη κυκλοφορίας;



Δηλαδή θα πληρώνουμε εσαεί τα καύσιμα πανάκριβα για να μην πληρώσουμε 100 και 200 ευρώ το χρόνο; Με πρόσχημα ότι θέλουν να επιβαρύνεται η χρήση κι όχι η κατοχή ετοιμάζεται να επιβάλει νέο χαράτσι.
Για να καταλάβετε τι θέλει να κάνει δείτε αυτό. Έχετε αυτοκίνητο 1.600 κυβικά και πληρώνεται περίπου 200 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας. Ας πούμε ότι καταργείται αυτό το ποσό και αυξάνεται η βενζίνη στα 2 ευρώ, δηλαδή 60 λεπτά περισσότερα από σήμερα (στα περισσότερα βενζινάδικά της Αττικής σήμερα ήταν 1.40 η απλή) ή περίπου 45% ακριβότερη. Αν δηλαδή κάθε μήνα πληρώνατε για καύσιμα 200 ευρώ με το νέο σύστημα θα κληθείτε να πληρώσετε περίπου 290 ευρώ, ή 90 ευρώ το μήνα παραπάνω ή 1.080 ευρώ το χρόνο. Κερδίσατε δηλαδή 200 ευρώ από την κατάργηση των τελών και θα επιβαρυνθείτε 880 ευρώ το χρόνο.


Πείτε μου ποιος εγκέφαλος σκέφτηκε να διαρρεύσει ένα τέτοιο σενάριο να του πούμε μπράβο και να τον προτείνουμε για νόμπελ Οικονομίας.


Αν είναι ο Παπακωνσταντίνου αυτός το έχει πάρει ήδη με τα όσα κάνει, αν είναι η Μπιρμπίλη τότε καταλαβαίνουμε που έχουμε πέσει

Απο το antinews.gr