e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αναταραχές στο ΠΑΣΟΚ από την απόφαση Βενιζέλου

Ολοκληρλωθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος σχετικά με την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη συμμετοχή ή μη κορυφαίων στελεχών του Κινήματος στη νέα κυβέρνηση.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στηρίζει την κίνηση αυτή του κ. Βενιζέλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση υπήρξε «θυελλώδης», καθώς κορυφαία στελέχη του Κινήματος εξακολουθούν να πιέζουν τον κ. Βενιζέλο να αλλάξει γνώμη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε από την πρώτη στιγμή προβάλλει την άποψή του ότι οι κορυφαίοι δεν θα πρέπει να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ωστόσο οι κ.κ. Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Πέτρος Ευθυμίου διαφώνησαν με την άποψη του κ. Βενιζέλου, απειλώντας να προκαλέσουν ακόμα και κώλυμα στο σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Με την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να δίνει εν τέλει τη λύση, όπως προκύπτει από τη συνεδρίασή της, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αν ο κ. Βενιζέλος θα προτείνει βουλευτές ή τεχνοκράτες με εμπειρία στα οικονομικά και πολιτικά πρόσωπα «χαμηλού προφίλ», ώστε να μην δημιουργηθούν προστριβές στο κυβερνητικό σχήμα. 
dealnews.gr