e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Τα επιχειρηματικά «στρατόπεδα» στην Ελλάδα και η αλλαγή ισορροπιών και πολιτικών επιλογών. Ποιοι ψηφίζουν συγκυβέρνηση, ποιοι ισχυροί φλερτάρουν με Βενιζέλο και Σαμαρά. Το παρασκήνιο, οι μυστικές συναντήσεις, η σύγκρουση συμφερόντων και η αγωνία για τη διάσωση.

Το μυστικό ραντεβού Μέρκελ-Λαγκαρτ για την Ελλάδα. Τι αποφάσισαν και γιατί αυτό έπρεπε να κρατηθεί μυστικό. Το τρίτο πλάνο στήριξης που δρομολογείται και η επέλαση της τρόικας στην Ελλάδα.


Οι οίκοι αξιολόγησης, το παιχνίδι των αναβαθμίσεων και οι «ειδικοί» που πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους αλλά επιμένουν με την πτώχευση της χώρας. Γιατί υπάρχει και τώρα ο κίνδυνος μιας νέας επέλασης των κερδοσκόπων.

Τι «έκλεισε» ο Κωστόπουλος, τι ετοιμάζει ο Λάτσης.
Alpha – Eurobank. Η άγρια κόντρα και η επόμενη μέρα από τη διάλυση του αρραβώνα.
Οι τραπεζίτες προβληματισμένοι από τις ζημιές των 35δις από το PSI. Προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας η ΑΤΕ και η εισβολή των ρώσων στα τραπεζικά πράγματα της χώρας.


DEAL news


Στο φως τα πάρτι της μίζας στο Δημόσιο. Σταγόνα στον ωκεανό οι τρεις καραμπινάτες υποθέσεις. Τι συμβαίνει με τα κυκλώματα στο υπουργείο Ανάπτυξης .
Πολιτική. Τι αλλάζει ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ, οι τέσσερις επιλογές για τον Παπαδήμο και η νέα οικονομική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά.

Παρασκήνιο. Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ και το Χρηματιστήριο.
Η αγορά μαμούθ του Μαρτίνου, η νέα κίνηση της κόρης του Δασκαλόπουλου, η Neon Energy και ο Μητρόπουλος των Αποκρατικοποιήσεων.

Leader. Θόδωρος Βενιάμης ο πρόεδρος των εφοπλιστών σε αμφισβήτηση. Γιατί έφεραν πόλεμο οι τοποθετήσεις του. Η διαφημιστική Mass, οι φιλίες του που τον έφεραν στο προσκήνιο και η στρατηγική για τη γιγάντωση της Golden Union.

Ακόμα. Η σύγκρουση Κόκκαλη-Κοπελούζου, οι μνηστήρες της Δωδώνης, η κόντρα Μυστακίδη με Μυτιληναίο και Μπόμπολα και οι περιπέτειες του εφοπλιστή Ζολώτα.

Το σχέδιο δράσης του Κανελλόπουλου για να σώσει την Τιτάν, ο παγκόσμιος συναγερμός για το ελληνικό πετρέλαιο και όσα συμβαίνουν στην επιχειρηματική ζωή του τόπου, ΣΕΛΜΑΝ, Βερόπουλος, Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Forthnet, Intracom, ξενοδοχείο Χίλτον.

Τα μυστικά του χρήματος, σελίδες για τα media, τα σπορ και το αυτοκίνητο.
Αναλύσεις και μυστικά της αγοράς του χρήματιστηρίου.


DEAL news
Η πρώτη επιχειρηματική εφημερίδα στην Ελλάδα
Στα περίπτερα κάθε Παρασκευή

DEAL news
Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news