e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Προσχωρούν στη ΝΔ Βορίδης- Γεωργιάδης


Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρούν οι διαγραφέντες βουλευτές του ΛΑΟΣ, Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης, οι οποίοι το πρωί της Παρασκευής μετέβησαν στα γραφεία της ΝΔ.

Η επισημοποίηση της ένταξης των δύο στελεχών στη ΝΔ αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος, -ειδικά στην περίπτωση Βορίδη- υπήρχε μακροχρόνιο πολιτικό "φλερτ" που οδηγείται κατά πως φαίνεται σε "γάμο", μετά το διαζύγιο των δύο στελεχών με το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη, την περασμένη Κυριακή, μετά την απόφαση τους να υπερψηφίσουν το Μνημόνιο, μολονότι ο ΛΑΟΣ είχε αποφασίσει να απόσχει της ψηφοφορίας.


Πληροφορίες ανέφεραν ότι μέχρι την τελευταία στιγμή το "μεταγραφικό πακέτο" περιελάμβανε και τον Θ. Πλεύρη, ο οποίος την Τετάρτη, από το βήμα της Βουλής, δήλωσε ότι υπό άλλες συνθήκες και εκείνος θα είχε υπερψηφίσει το Μνημόνιο.


Τελικώς ο κ. Πλεύρης φαίνεται ότι παραμένει στο ΛΑΟΣ.


Το δημοσίευμα του "Βήματος", επικαλούμενο "απόλυτα έγκυρες και αξιόπιστες πηγές", τονίζει ότι ο κ. Βορίδης είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον κ. Σαμαρά, ο οποίος είχε δώσει και την έγκρισή του να παραμείνει στην κυβέρνηση ως υπουργός Υποδομών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στους κόλπους της ΝΔ υπάρχει θετική προαίρεση για τα δύο στελέχη, ειδικά για τον υπουργό Μεταφορών.

Ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα τηρήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν εφείσθη "κολακευτικών" λόγων για τους πρώην συνεργάτες του, ενώ πληροφορίες τον φέρουν να επιχειρεί προσέγγιση μερίδας βουλευτών που διεγράφησαν την περασμένη Κυριακή από τη ΝΔ.
nooz.gr