e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Οι διεθνείς μαφιόζοι ρημάζουν την Ελλάδα! Όλο το παρασκήνιο της κινηματογραφικής ληστείας στο Μουσείο της Ολυμπίας για λογαριασμό ισχυρών Ευρωπαίων συλλεκτών.

- «Γιατί είπαμε όχι στο μνημόνιο». Είκοσι από τους διαγραφέντες βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανοίγουν τα χαρτιά τους στην PRESS. Τι λένε για το αύριο.

- Δεν τολμούν να κόψουν τις επιχορηγήσεις στα κόμματα. Πρόταση σοκ από τον Μανώλη Μπεντενιώτη: «Να μην ξαναπάρουν τα λεφτά του κράτους».

- Οι 4 πληγές της θλιβερής Αθήνας. Η πρωτεύουσα πόλη για να μη… ζεις. Τα επεισόδια και οι λεηλασίες θα ξυπνήσουν συνειδήσεις; Μιλάνε: Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο πρώην, Νικήτας Κακλαμάνης. Οι καταγγελίες τους για οργανωμένο σχέδιο.

- Στη «φάκα» του ΣΔΟΕ όσοι αγόρασαν χρυσές λίρες. 600 Έλληνες στο «μικροσκόπιο». Το νέο «θρίλερ» με τους συμπατριώτες μας που έδωσαν 1 δις και αγόρασαν σπίτια στο Λονδίνο.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 5 Μαΐου. Οι πιέσεις για παράταση της κυβερνητικής θητείας και η θέση των αρχηγών.

- Αλαλούμ στο πολιτικό σκηνικό μετά το «Βατερλό». Στην ΝΔ Βορίδης και Γεωργιάδης. Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των εξελίξεων

Press Time
Διαβάστε ακόμα:


- Μανώλης Σφακιανάκης: «Θα αποδώσουν οι έρευνες για τους Anonymous». Ο προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μιλάει για τα «χτυπήματα» στα Ελληνικά κρατικά sites.


- «Εκτός ευρώ η Ελλάδα τον Ιούλιο». Βόμβα του Γερμανού ευρωβουλευτή Γιώργου Χατζημαρκάκη.

-Η ζωή μας με το νέο μνημόνιο. Τι αλλάζει και σε ποιους τομείς.




SPORT

- Τέλος χρόνου στον πολυμετοχικό για το deal και την UEFA: Το «αίνιγμα» με τις… 3 λύσεις. Ακόμα: η απρόσμενη «σύγκλιση» του Ολυμπιακού με τον… εχθρό πρόεδρο της ΕΠΟ και η ανεξήγητη καθυστέρηση στην απάντηση του Βάσκου από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις