e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- 20 εκατομμύρια δολάρια πήρε ο Γιώργος από τον Καντάφι! Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του δικτάτορα για τον Παπανδρέου. Το ταξίδι στην Τρίπολη και η «στήριξη» του Μουαμάρ.


- Ο υπουργός, η βουλευτίνα και το διαζύγιο. Ποιος είναι ο υπουργός που χωρίζει τη γυναίκα του, λόγω του έρωτα με όμορφη βουλευτίνα.


- «Βράζει» το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Οι σεισμοί και η προειδοποίηση. Τι δηλώνει για τον κίνδυνο έκρηξης ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Βαλιανάτος. Τα χτυπήματα του εγκέλαδου και τι λένε οι σεισμολόγοι.

- Τι φέρνει στη ζωή μας το μεγάλο «κούρεμα». Το νέο μνημόνιο και οι επιπτώσεις που θα έχει στην καθημερινότητά μας. Το PSI, οι τράπεζες, οι καταθέσεις, η ακρίβεια, οι εργασιακές σχέσεις. Ο εκβιασμός της Τρόικας και το υπόμνημα λαιμητόμος των δανειστών. Πόσο θα αντέξουμε;


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Χρήστος Πρωτόπαπας: «Δεν θα ψηφίσω για τους μισθούς». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μιλά στην PRESS για όλους και για όλα. Τι λέει για τον Γιώργο Παπανδρέου, για τις εκλογές, τα μέτρα και τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: «Χαλκευμένες οι κατηγορίες εις βάρος μου». Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης «απαντά» για την πρόταση προφυλάκισής του.

-Ίμια 16 χρόνια μετά. Τα 16 αναπάντητα ερωτήματα.

-Κινδυνεύουν χιλιάδες ζωές. Ποιοι και γιατί κάνουν σαμποτάζ στα τρένα, αφήνοντας αυτοκίνητα σε τούνελ και κλέβοντας γραμμές για να τα εκτροχιάσουν.

-Άνθρακες ο θησαυρός με τους μεγαλοφειλέτες. Μόνο το 1/15 από τα χρωστούμενα θα επιστρέψουν. Τι σχεδιάζει να κάνει η κυβέρνηση.


SPORT
- Έτοιμος ο ΠΑΟ για το «διπλό» κόντρα στην Δόξα Δράμας. Ο «εφιάλτης» του Δούρου: Το παρασκήνιο της διαιτησίας και η.. γκρίνια του Ολυμπιακού. Ακόμη, οι Άραβες και ο «Βγενό»: Κρυφές και… φανερές εξελίξεις στον πολυμετοχικό.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις