e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Φυντανίδης στο δικαστήριο: «Δεν έκανα λεφτά από αυτή τη δουλειά»

Άνεργος, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υποστήριξε, ότι είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, Σεραφείμ Φυντανίδης, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.Ο κ. Φυντανίδης τόνισε ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παρότι υπήρξε διευθυντής της Ελευθεροτυπίας τα τελευταία 31 χρόνια αλλά και ότι δεν έχει κάνει χρήματα από το επάγγελμα.


«Δεν έκανα λεφτά από αυτή τη δουλειά», υποστήριξε, επισημαίνοντας ότι ήδη έχει μπει σε διαδικασία ρύθμισης των χρεών του, που μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνει τις 135.000 ευρώ, υποβάλλοντας την πρώτη δόση, ύψους 15.000 ευρώ, με χρήματα που του έδωσαν φίλοι του.

Όπως είπε στο δικαστήριο ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, την ημέρα που συνελήφθη, υπέβαλε αίτηση στη ΔΥΟ Ψυχικού για να υπαχθεί στη ρύθμιση. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο κ. Κούγιας, λίγο πριν συλληφθεί ο δημοσιογράφος είχε δεχθεί πρόταση από την ΕΡΤ για να αναλάβει πρόεδροs


Το δικαστήριο ανέβαλε τη δίκη για τις 14 Μαΐου του 2012 και ανέστειλε την ποινική διαδικασία, λόγω της αίτησης ρύθμισης των χρεών του κ. Φυντανίδη που είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να καταβάλΛει το συνολικό ποσό των οφειλών του σε 12 μηνιαίες δόσεις.
dealnews.gr