e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Πυρετώδης συναντήσεις Παπανδρέου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Σε πυρετό επαφών και συσκέψεων βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μετά το ταξίδι του στη Κόστα Ρίκα, όπου προήδρευσε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, το γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαπα.

Αντικείμενο συζήτησης θα είναι πιθανότατα, η εικόνα που παρουσίασε η ΚΟ του Κινήματος, με την καταψήφιση ορισμένων άρθρων του πολυνομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει σε όλους ότι δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση η συνοχή της ΚΟ και πολύ περισσότερο να διακυβεύεται το έργο της κυβέρνησης.

Λίγο αργότερα ο κ. Παπανδρέου θα έχει σύσκεψη με θέμα την πρόοδο των διαδικασιών για το PSI και για τη νέα δανειακή σύμβαση. Στη σύσκεψη αυτή θα πάρει μέρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τη στάση και τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
dealnews.gr