e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Νέο κόμμα ιδρύει ο Πάνος Καμμένος


Μέσω διαδικτύου αναμένεται να ανακοινώσει το κόμμα που ιδρύει ο διαγραφείς βουλευτής από τη ΝΔ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι η στελέχωση της νέας αυτής κίνησης θα γίνει (και) από μη πολιτικά πρόσωπα, με τα οποία συνομιλεί στο διαδίκτυο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος βρίσκεται σε επαφή με κάποιους εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ, ενώ ήδη στο πλευρό του τάχθηκε ο Γιάννης Μανώλης.

Πρόθυμοι να συνταχθούν στο αντι-μνημονιακό εγχείρημα Καμμένου εμφανίζονται και αρκετοί (γαλάζιοι) συνδικαλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το "Βήμα", ο κ. Καμμένος έχει επαφές και με τον Μ. Θεοδωράκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα εναντίον του Μνημονίου.

Σε δηλώσεις του στο ρ/σ "Βημα 99,5", τόνισε: "Κάνω ένα κίνημα πολιτών προκειμένου να αντισταθώ με άλλους έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης και προέλευσης και να πούμε όχι στο Μνημόνιο. Ότι αυτό δεν θα περάσει. Να καταστεί άκυρο".

"Κάνανε, λοιπόν, οι πολίτες γύρω στις 93 προτάσεις οι οποίες, πλέον, διαμορφώνονται σ' ένα κείμενο αρχών το οποίο θα δοθεί στη κοινή γνώμη, μέσα στις επόμενες μέρες και θα κληθούν να υπογράψουν πολίτες, όχι μόνο 200, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και ο εκλογικός νόμος. Αλλά πολίτες από όλη την Ελλάδα. Καθώς θα υπάρχουν σημεία ανά την επικράτεια; όπου θα μπορεί κάποιος να υπογράψει το κείμενο αρχών και θέσεων εάν το επιθυμεί", πρόσθεσε.



Ερωτηθείς για το εάν θα μετάσχουν και άλλοι βουλευτές, είπε: "Εγώ δεν επιθυμώ να δεσμεύσω κανέναν. Συνομιλώ με συναδέλφους μου και από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αλλά και Ανεξάρτητους όπως κι από άλλους χώρους".
nooz.gr